Zamieszczone przez benek161
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Midwoofer do 200zł podobny do GDN13/50/9
Collapse
X
-
Gdyby nie parę pochlebnych opinii w internecie to myślisz że ile osób by się nim zainteresowała? Nie doceniasz narzędzia jakim jest internet, sam kupiłem je pod wpływem zachwytów na forum (założę się że jak kupowałem jakiś czas temu te głośniki to miało je kilka, kilkanaście osób a reszta klepała opinię innych...)
Skomentuj
-
Nie rozumiesz do czego bije. To ze ludzie kupuja AWXa bo wiele pozytywnych opinii jest w internecie to mnie w ogole nie dziwi, sam go chwale i mialem go jako jeden z pierwszych na forum. Drazni mnie tu zrzucanie winy na marketing (tak odebralem Twojego posta), bo komus sie nie spodobal glosnik... I chyba dlatego ze jest to nadal chwalony glosnik w relacji cena/jakosc niektorzy na sile probuja udowodnic, ze jest inaczej.
EOT.
Skomentuj
-
Głośnik jest dobry, nie ma co gadać, za tą cenę nawet bardzo dobry. Ale każdy ma swój gust, jednemu się podoba miękki, drugiemu twardy bas. Jeden lubi jak mu kopułka po uszach daje, drugi jak jest jedwabista. Jest tyle konstrukcji w necie że ze spokojem można coś dobrać a nie tylko STX i STX. Niektórzy są dość dobrze osłuchani (np Ty dolphin) że potrafią coś podpowiedzieć a nie dawać panaceum na wszystko w postaci AWX
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaNiektórzy są dość dobrze osłuchani (np Ty dolphin) że potrafią coś podpowiedzieć a nie dawać panaceum na wszystko w postaci AWX
To, że AWX jest polecany wychodzi też z faktu, że są na nim dwa projekty udostępnione (z 27TBFC/G i AWX na górze) i nie ma problemu ze zwrotnicą, która jest często największym problemem przy doborze przetworników. I to chyba wszystko tłumaczy.
Skomentuj
-
Szkoda, bo ani doświadczenia ani umiejętności w projektowaniu nie posiadam :( Najbardziej spodobało mi się to "W dodatku charakter gry względem 13/50/9 jest obiecująco podobny." wiec raczej następnym zakupionym przeze mnie głośnikiem będzie KEP. Najwyżej dam komuś do pomierzenia. Dzięki chłopaki za pomoc
---------- Post dodany o 15:04 ---------- Poprzedni post o 15:01 ----------
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaosobiscie wybral bym morela bo nie lubie vify xt
o wiele ladniej brzmi morel
Skomentuj
-
benek161 to jak będziesz już robił od nowa zwrotkę to zainteresuj sie innymi wysokimi niz morel, bo ten drogi na dzien dzisiejszy jest.I tak nie prędzej się za to będę brał (sesja).
tuba tonsila brzmi pięknie ale jednak za agresywnie
mam jeszcze propozycje
moze wavecor ten co jest na allegro
bardzo delikatny, spokojny
tylko cena 200zl za sztuke
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaJaka tuba? Tonsil raczej kiepskie wysokotonówki ma
Skomentuj
Skomentuj