Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowe STX osluchy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sound Wave, hit hmmmmmm nie wypowiem sie oki

Skomentuj

Zamieszczone przez LUKASZ
      Sound Wave, hit hmmmmmm nie wypowiem sie oki
      Co lepszego kupisz za te pieniądze?? Dołóż do tego 100zł i pytanie czy kupisz coś lepszego, grającego o te 100zł lepiej?? Nie sądze, a to właśnie na myśli miał SW:) Dlatego HIT

Skomentuj

Łukasz wiem że w kryteriach ogólnych to kiepski woofer ale za 30 zł ?? nawet dokładając jeszcze 100zł nic ciekawszego nie widze!! potem jest dopiero SLS Hertz ES200 i Visaton a to juz sporo większe ceny!! z 20cm alfredów nic od tesli tez wypada lepiej a moim zdaniem na subwoofer leprzy od 20/80/2 bo tonsil ma X-max jedynie 4,5mm a tu mamy do dyspozycji 7,7mm mniajsze Fs porównywalne Vas i Qts a o 3 dB mniejszy SPL rekompensuje 2xwiększa moc. jakość dźwięku tez jest porownywalna.

Skomentuj

Ja na temat hulającego u mnie już 22/120/8/SC mogę dopowiedzieć tylko tyle że robi taką masakrę że to się w głowie nie mieści ( ). Jest niesamowity poprostu. POLECAM KARZDEMU !!!

Pozdro :)

Skomentuj

Ja juz mam wszystko: gdn 22-120 sc, gdm 17-150 ss i arv, zwrotke od janbo, plyte mdf 1,6 (nie bylo innych) itd. Po swietach bede robil kolumny mam nadzieje ze bedzie gicior :]. Jak narazie jest bardzo dobrze. Chcialem w przyszlosci suba robic ale jak patrze na wykresy z winisd to dochodze do wniosku ze to nie bedzie mialo sensu :] po co mi te pare hz nizej .

Mam pytanie do was w sprawie wytlumienia. Stary zalatwil mi za darmo taka tkanine albo cos w tym stylu. Mam tego od h*** wyglada to jak ogromny wacik(taki wiecie co dziewczyny twarz nimi myja) i mam watpliwosci czy to aby wystarczy bo wydaje mi sie ze nie bedzie to za dobre. Mam rozgladac sie za czyms innym ??? Narazie pytam czysto teoretycznie bo w praktyce zobaczy sie dopiero jak zrobie obudowy.

Skomentuj

powinno sie nadac

Skomentuj

odsluchy i eksperymenty wskazane

Skomentuj

wyglada na to, ze do gdn 22 rura 70mm jest za mala, teraz glosniej zapuscilem money for nothing (chyba taki to tytul mialo:)) i glosnik pompuje strasznie duzo, a ze bass reflex z przodu to daje sie dosc wyraznie uslyszec furkotanie powietrza albo moze subsonic zbyt nisko zestrojony (27Hz) i glosnik za duzych wychylen dostaje, ale wizualnie nie wiecej niz 5mm

Skomentuj

za niskie zestrojenie wg mnie

Skomentuj

LUKASZ o subsonica chodzi czy o bassreflex??

Skomentuj

BR

Skomentuj

Nowe Stx'y gotowe to może terz ktoś wziął by się za robienie np. kina na tym sprzęcie ?!

Skomentuj

gdybym mial kase to moze i bym sie wziol :P

Skomentuj

ja sie biore, ale przyjda dopiero 5 stycznia postaram sie do tego czasu miec elektronike i obudowy gotowe

Skomentuj

Moim zdaniem trzeba tylko kopułki innej firmy, koniecznie!!

Skomentuj

najlepiej legendy tonsila :] w polaczeniu z stx beda mialy calkiem ladne brzmienie

Skomentuj

Czaruję...
                                  X