Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie kolumny na początek?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A co myslicie o tym? http://allegro.pl/frezarka-gornowrze...785918194.html

Skomentuj

Wszystkie te frezarki "noname" to jedno i to samo - ale ta, którą pokazałeś ma jedną fajną rzecz... Chodzi o pokrętło do regulacji głębokości frezowania. Wbrew pozorom jest to bardzo przydatny bajer bo ustawianie tego na standardowej przykręcanej podziałce to trochę porażka. Co do ceny - cóż, te 150-kilka złotych to w zasadzie nie tak dużo choć pewnie można coś podobnego kupić nieco taniej. Sam musisz zdecydować

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
        Wszystkie te frezarki "noname" to jedno i to samo - ale ta, którą pokazałeś ma jedną fajną rzecz... Chodzi o pokrętło do regulacji głębokości frezowania. Wbrew pozorom jest to bardzo przydatny bajer bo ustawianie tego na standardowej przykręcanej podziałce to trochę porażka. Co do ceny - cóż, te 150-kilka złotych to w zasadzie nie tak dużo choć pewnie można coś podobnego kupić nieco taniej. Sam musisz zdecydować
        No właśnie taki się zastanawiam, bo widziałem w Castoramie identyczną tylko innej firmy i kosztowała 248zł

---------- Post dodany o 06:50 ---------- Poprzedni post o 06:35 ----------

Dokładnie ta w CASTORAMIE się nazywa MAC ALLISTER

Skomentuj

Nie na temat...
          Najtaniej to jest zrobić fałszywy frez

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
            Aj tam 2h/rok... Ja działam taką (nooo... niby innej firmy ale różni się tylko kolorem plastikowej obudowy - dokładnie ten sam model) już od ~3lat. Przefrezowałem nią dobre... ja wiem?... 200-kilkadziesiąt metrów?... i działa bez zarzutu
            W sensie sporadycznie i nie zawodowo :). Mam dokładnie to samo i ciąłem nią już nawet płyty - działa bez zarzutu :). Więc bez sensu wydawać za duże pieniądze na narzędzie potrzebne czasem, skoro ten typ się sprawdza.

Sent from my U20i using Tapatalk

Skomentuj

Czaruję...
            X