A co myslicie o tym? http://allegro.pl/frezarka-gornowrze...785918194.html
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakie kolumny na początek?
Collapse
X
-
Wszystkie te frezarki "noname" to jedno i to samo - ale ta, którą pokazałeś ma jedną fajną rzecz... Chodzi o pokrętło do regulacji głębokości frezowania. Wbrew pozorom jest to bardzo przydatny bajer bo ustawianie tego na standardowej przykręcanej podziałce to trochę porażka. Co do ceny - cóż, te 150-kilka złotych to w zasadzie nie tak dużo choć pewnie można coś podobnego kupić nieco taniej. Sam musisz zdecydować
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaWszystkie te frezarki "noname" to jedno i to samo - ale ta, którą pokazałeś ma jedną fajną rzecz... Chodzi o pokrętło do regulacji głębokości frezowania. Wbrew pozorom jest to bardzo przydatny bajer bo ustawianie tego na standardowej przykręcanej podziałce to trochę porażka. Co do ceny - cóż, te 150-kilka złotych to w zasadzie nie tak dużo choć pewnie można coś podobnego kupić nieco taniej. Sam musisz zdecydować
---------- Post dodany o 06:50 ---------- Poprzedni post o 06:35 ----------
Dokładnie ta w CASTORAMIE się nazywa MAC ALLISTER
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaAj tam 2h/rok... Ja działam taką (nooo... niby innej firmy ale różni się tylko kolorem plastikowej obudowy - dokładnie ten sam model) już od ~3lat. Przefrezowałem nią dobre... ja wiem?... 200-kilkadziesiąt metrów?... i działa bez zarzutu
Sent from my U20i using Tapatalk
Skomentuj
Skomentuj