W tym linku widac go w środku i te radiatorki są maleńkie , transformator też ubogi jak w moim wzmacniaczu stereo. Potym co zobaczyłem daję mu 8x50.
Może warto jeszcze sie zainteresowac oddzielnymi systemami ?
Może warto jeszcze sie zainteresowac oddzielnymi systemami ?
powiem tak
jak nie potrzebujesz HDMI (glownie dlatego ludzie obecnie dobre ampli sprzedaja) to warto sie rozejzec za uzywanymi ampli z wyzszej polki
tam bedziesz juz mial wszystko co trzeba
jak koncowka mocy nie podola to dorobisz sobie symasyma czy uniampa na swoje kolumny i bedziesz mial wszystko co niezbedne
to ze stary to nawet plus
minus w tym ze tego raczej nie znajdziesz :/
Jakiś czas temu widziałem na alegro przedwzmacniacz Sony ta-E9000ES . Niby nie możliwe a się stało :). Nawet nie był taki drogi ale nie apmiętam ceny , Mi pewnie pozostanie ta Yamaha , Tez pewnie nie jest zła
Jakiś czas temu widziałem na alegro przedwzmacniacz Sony ta-E9000ES . Niby nie możliwe a się stało . Nawet nie był taki drogi ale nie apmiętam ceny
1600zł...
Co do starego sprzętu to potwierdzam słowa Pawła, sam mam ,,starą" końcówkę Sony TA-N77ES i powiem szczerze że jest warta swojej ceny i mało jest sprzętu który w tej cenie może więcej zaoferować... A i do tego ten wygląd;D
Co do starego sprzętu to potwierdzam słowa Pawła, sam mam ,,starą" końcówkę Sony TA-N77ES i powiem szczerze że jest warta swojej ceny i mało jest sprzętu który w tej cenie może więcej zaoferować... A i do tego ten wygląd;D
Jak się jednak zdecydujesz na wzmak:
Racjonalny ma i chwali ja dodam że jak masz skuteczne kolumny to stosunkowo wysoki szum końcóki może być już upierdliwy. Ale za taki kawał żelastwa to okazja :) http://allegro.pl/advance-acoustic-m...011053201.html
Tu biały kruk ale z ceną to koleś chyba miał coś innego na myśli lub auto daje jakieś gratis do tego...
Niestać mnie na takie szafy a do tego musiałbym mieć 3 takie. Podjąłem decyzję i będę jednak szukał czegoś z kanałami 5.1 . Taki sprzęt będzie sie nadawał i do filmów i do muzyki stereo . Będzie taki do wszystkiego jak w powiedzeniu ( Co jest do wszystkiego to jest do ........... )
Skomentuj