Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomoc przy doborze subwoofera. Jaki wybrać?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
    Marios - widać, że ten tymczasowy ban wzmógł w tobie frustrację. Nie dziwię się, bo to może denerować. I do pawła mieć będziesz zapewne uraz do końca życia
    A co to jest piaskownica? Paweł zachował sie w sposób idiotyczny kasujac moje wypowiedzi i dajac bana z powodu "bo tak" I szczerze mam gdzies takie szczeniackie zachowanie.

Irkowe panele są znakomite i sam chciałbym jeden mieć (Ale zbudowałęm z klocków advance electronic swoją wersję irkowego panela) , gdyby się dało jeden kupić od niego. To jest największy problem z nimi. Brak dostępności i wielomiesięczne oczekiwania, które teraz już są skazane na porażkę, bo Irek zakończył swoją produkcyjną działaność. A nawet jak produkował, to czas oczekiwania był horendalnie długi.
    I przyznam po czesci tobie racje bo irek ma naprawde dobre panele ale poczytaj sobie tematy o subach diy,Zawsze jak ktoś wspomina o wzmaczniaczu panelowym to słyszymy od pawła "irek robi swietne panele" i nie tylko mi sie przejadła ta ciagła reklama jakie te wzmacznaicze dobre nie sa.
    I nie mówie ze irek ma słabe panele ktore nie nadaja sie do niczego tylko stwierdzam fakt ze czekać na taki panel to mozna do usranej smieci i jeden dzień dłuzej i sa alternatywy dla paneli irka,Moze nie na takiej pieknej blaszuni ale dalej to solidnie zaprojektowany i złożony wzmaczniacz.
    I naprawde przestancie reklamowac te same produkty w kółko bo to naprawde zle swiadczy o wizerunku forum...

Skomentuj

Nie na temat...
      Zamieszczone przez Marios221 Zobacz posta
      No własnie piszac taki post to pokazujesz
      normalnie dziecko neo...

W takim razie pokaż mi moje słowa,Gdzie pisałem o lepszym i tanszym panelu niż irkowy wyrób
      piszesz to w kazdym temacie gdzie pojawia sie "panel irka"

Za niedługo wystawie swoja konstrukcje na forum
      a bedziesz to produkowal i sprzedawal dla innych?
      jak nie to zrozum w koncu ze caly czas mowa o kupnie gotowego wyrobu a nie DIY!

Skomentuj

Nie na temat...
        Pawel S. Ohh jeszcze wiele sie musisz nauczyć bo Nawet sarkazmu nie potrafisz odróznić,I wysłuchaj błagam moich modlitw i oddaj swoje stanowisko komus kto przynajmniej nie jest taki zarozumiały jak ty
        I już koncze ta jałowa dyskusje bo zaraz dasz mi bana za to że tworze offtopic w złym temacie:thumbup:

Skomentuj

ja podziwiam szczegolnie Pawla ze jeszcze ma do Ciebie cierpliwosc...

Skomentuj

Nie na temat...
            I wysłuchaj błagam moich modlitw i oddaj swoje stanowisko komus kto przynajmniej nie jest taki zarozumiały jak ty
            Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
            ja podziwiam szczegolnie Pawla ze jeszcze ma do Ciebie cierpliwosc...
            miki sie zglosil! :lol:

Skomentuj

przepraszam jestem nowy ale jeżeli chodzi o produkcyjną działalnośc irka to tydzień temu zamówiłem panel u irka

Skomentuj

Zamówiłeś? Już go masz? Poczekamy i zobaczymy za ile dni dostaniesz panel od Irka.

Skomentuj

Zamówiłeś? Już go masz? Poczekamy i zobaczymy za ile dni dostaniesz panel od Irka.
                  Marios czekał 2 mies i zwątpił. Ja ok tygodnia temu zamówiłem u elektronika poleconego przez niego, i już jest prawie złożony, na początku nast. tygodnia do mnie dotrze, jakośc wykonania spoko, jak dla mnie konkret.

Skomentuj

Ja czekałem 4 miechy na odpowiedź. Pytania po dwóch miechach zostały olane dopiero na trzecie, z kilkutygodniowym opóźnieniem, Irek odpowiedział. Ogólnie chya trafiłem na ten jego czas choroby. Ja osobiście nie wiem co mu było/jest ale chyba to był poważny wypadek czy coś i nie mógł rękami ruszać.
                    Last edited by gooralesko; 13.01.2012, 15:58.

Skomentuj

no nie wiem co sądzić o tym po waszych wypowiedziach no coz zobaczymy. za ok. 2 miechy bede mial tiwa i obudowe więc może styknie.

Skomentuj

Nie na temat...
                        Ogólnie chya trafiłem na ten jego czas choroby. Ja osobiście nie wiem co mu było/jest ale chyba to był poważny wypadek czy coś i nie mógł rękami ruszać.
                        powaznie zlamal obie rece i nadal ma z nimi problemy...
                        ale miejmy nadzieje ze wroci do formy

Skomentuj

czekam już 5 miesięcy a irek pisze że mu nie zależy [ nie może zmontować tych paneli nie chce mu się czy coś takiego.Rezygnuję więc z jego wątpliwej jakości uslug i zamawiam gotowca z subwofery pl, dostawa za 2 dni

Skomentuj

tylko z tego co pamietam one maja troche zawyzona moc - poszukaj opinii o nich i bierz najmocniejszego

Skomentuj

Zamów panel od febirra 7 dni realizacji panel 100zł tanszy niz 300watowy irkowy panel a równie dobry...

Skomentuj

a mozesz w koncu pokazac ten panel?
                                wiele razy o nim pisales
                                ale ani fotki, ani danych ani nic...

Skomentuj

Tak jak mówiłem zamówiłem panel 12.1 .Miła rozmowa szybka realizacja .Moim zdaniem tiwowi 200sw nic wiecej nie potrzeba ogolna kontrola membrany jest ok.Aha zapomnialem dodać ze w grudniu 2012 odezwal sie do mnie irek proponując mi swoj panel co po 12 miesiącach czekania było troche bezczelne.Nie wiem jak wy ale ja naiwny nie jestem i nie interesuje mnie gośc co oferuje coś a nie daje się rady z tego wywiązać.

Skomentuj

Haha pisał że kilka osób zrezygnowało z sub300 , dzięki bo w sumie będę miał go od ręki Ale w sumie sam sobie też trochę przeczysz, nie chciałeś czekać za panelem od Irka 12mc a teraz w styczniu piszesz że zamówiłeś 12.1

Skomentuj

Panel zamowilem w kwietniu 2012 po 3 miesiacach bezskutecznego oczekiwania na panel irka.Więc gram nim już pól roku. A irek no nie mam pojęcia po co prowadzi tę swoja stronę i co ma na myśli mowiąc że ma oferte.Zycie jest za krotkie żeby na niego czekać

Skomentuj

Wiesz co, gdyby w polsce byl rynek takich wzmacniaczy to mialbys racje - irek by nic nie zarobil.
                                        Ale uwierz mi na slowo, irkowe panele maja konkurencje dopiero przy zwiekszeniu budzetu kilkakrotnie

Skomentuj

Gdyby irek chciał to miałby zbyt. Popyt na jego panele jest, tylko jak wiemy ciężko je otrzymać w sensownym czasie. Ja bym najął pracownika...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X