Spróbuj dać na średnice aluminiową membranę, ale może trochę lepszą niż fountek :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
DIY - co dalej ?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaProponuje visatona al130 + ushera 9950
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaTe Visatony są tak dobre? Bo za tą cenę (ponad 300zł) można mieć aluminiowe 15 albo 18 papierowe seasa
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaW 2kzł spokojnie zrobisz monitory na AL130 i T9950 z nowymi skrzynkami, propozycja warta przemyślenia.
Fajnie by było jakby to były monitory, które będą lepsze od tych podłogówek, które mam obecnie. Zraziłem się do tych podłogówek, kiedy wyniosłem je na testy do 25m2. I tam zagrały tak jak potrzeba, nie miałem zamiaru ich wyłączać. Niestety pomieszczenie 6m2 pozostaje bez zmian (przynajmniej na jakiś czas) więc moim zdaniem niema sensu aby zagracały mi takie kolubryny w tak małym pokoju, skoro i tak się do niego nie nadają.
Skomentuj
-
Przyszły tunele z polinka - 68x220. Jednak wystąpił mały problem. Z przodu monitora nie mam miejsca na b-r. Pozostaje tył. W środku obudowy mam jedną kratownicę między głośnikami. Wobec czego postanowiłem zamontować tunel z tyłu na wysokości 8935a. I tu jest problem, bowiem okazuje się, że po montażu w środku pomiędzy głośnikiem a końcem tunelu pozostaje około 2,8 cm. Tak może być ?
Skomentuj
Skomentuj