Zamieszczone przez Bumpalump
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Uzyskanie niskiego basu w małym pokoju ?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz postaKlipsch F1 wyglądają na małe ale w pokoju 15-20m2 robia niezly zamęt, są bardzo głośne i niczego im nie brakuje
Route66, bierz te F360N i po problemie. A od Tonsili staroci trzymaj się kurna z daleka, takie moje zdanie.
Skomentuj
-
a stąd https://www.google.pl/search?q=stx+f...ient=firefox-a
---------- Post dodany o 22:46 ---------- Poprzedni post o 22:45 ----------
Ok dzięki.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postawez sie za to a zarobisz krocie na projekcie!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Route66 Zobacz postaA do tych f-360 starczy wzmak 2x70W ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Route66 Zobacz postaA do tych f-360 starczy wzmak 2x70W ?
Skomentuj
-
Kolumny przywiezione zostały podłączone pod końcówkę mocy pożyczoną od kolegi (ADS LX 1400). I powiem tak poprawa w dźwięku jest ogromna w końcu są średnie tony i wysokie tony nie tną uszu ale bass lekko się poprawił. Lecz ogólnie mają świetny dźwięk w porównaniu z altusami. Pozostaje mi chyba wymiana pokoju na większy by w końcu było tyle basu ile chcę bo w tym pokoju nic się chyba nie da zrobić.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Route66 Zobacz postaKolumny przywiezione zostały podłączone pod końcówkę mocy pożyczoną od kolegi (ADS LX 1400)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaPierwsze co to polataj z kolumnami po pokoju, ustaw je tak aby w miejscu odsłuchowym bas był jak najlepszy bo nigdy nie uzyskasz równomiernego pokrycia całej jego powierzchni :)
---------- Post dodany o 20:51 ---------- Poprzedni post o 20:50 ----------
Zamieszczone przez marian Zobacz postaŻebyś jutro nie napisał że wysokotonówka się spaliła...
---------- Post dodany o 23:22 ---------- Poprzedni post o 20:51 ----------
Czytałem ostatnio o pułapkach basowych (wiem że są do zmniejszania basu) ale ponoć też odbijają bas i mogą pomóc w uzyskaniu takiego efektu jak bym chciał. Co o tym myślicie?
---------- Post dodany o 23:30 ---------- Poprzedni post o 23:22 ----------
A może monitorki np. takie http://allegro.pl/jbl-es-30-kolor-cz...111331887.html ? Chodź wątpię by dały więcej basu. sam już nie wiem.
Skomentuj
Skomentuj