Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ktory z tych głośników wytworzy najwięcej basu? (STX)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez majster290 Zobacz posta
    Zna może ktoś jakiś sprzęcik wzmacniacz który był by zasilany z akumulatora lub bateri ?
    Ja swój pierwszy (kilkanaście lat temu :) ) sprzęt przenośny,złożyłem z głośników komputerowych. Wystarczyło wywalić trafo i podłączyć baterie :)
    Nie wiem czy się da zrobić tak ze wszystkimi konstrukcjami do komputera, gdyż na wzmacniaczach się nie znam (a co w środku siedzi, to się dowiesz tylko po ich zakupie i rozkręceniu obudowy).

Skomentuj

Zamieszczone przez Comandante W Zobacz posta
      Na przykład wtyczką vst Blue Cat's FreqAnalyst pod foobarem (każdym plajerkiem, umiejącym uruchamiać wtyczki Steinbergopodobne). Jest darmowy. Niestety nie da się zdjąć screena, ale pokazuje w locie to, o co zapewne Ci chodzi.
      a skąd moge to ściągnąć ?

Skomentuj

Zamieszczone przez majster290 Zobacz posta
        a skąd moge to ściągnąć ?
        wujek google, wpisujesz nazwe programu plus download i szukasz. Zajęło mi to 2 min :)

http://www.softpedia.com/get/Multime...qAnalyst.shtml

Skomentuj

Witam planuje zrobić lub kupić porządne kolumny stereo i nie ukrywam że zależy mi na uzyskaniu niskiego basu bez suba. No i też by ten bas był głośny i tak myślę nad zeusami albo fx-360n po których kolumnach mogą spodziewać się tego czego oczekuje?:) Czy może jeszcze jakieś inne propozycje ktoś da?

---------- Post dodany o 23:13 ---------- Poprzedni post o 21:27 ----------

Wypowie się ktoś na ten temat ? Bo ja nie mam pojęcia po których kolumnach mogę spodziewać sie wiekszego basu.

Skomentuj

Tanie, dobr i porządne to np Dali 104, powinny Cie zadowolić, może nie zejda tak nisko jak Zeus DIY ale to zupełnie inna klasa kolumn.
            Jednak muzyka to nie sam bas.
            Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

ogólnie chodzi o to by było dużo więcej basu niż z altus 110.

---------- Post dodany o 13:30 ---------- Poprzedni post o 13:29 ----------

Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz posta
              Tanie, dobr i porządne to np Dali 104, powinny Cie zadowolić, może nie zejda tak nisko jak Zeus DIY ale to zupełnie inna klasa kolumn.
              Jednak muzyka to nie sam bas.
              a gdzie mógł bym zakupić te kolumny?

Skomentuj

Szukaj na portalach aukcyjnych i u prywatnych osob.
                Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Czaruję...
                X