Za 800 to szukałbym jakiś używek na allegro, albo jeśli chcesz nowe to składał coś własnego.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Stx seria F - recenzje , opisy
Collapse
X
-
Miałem kiedyś Altusy 140 ( już bym tego więcej nie kupił) , a kolega właśnie miał STX F180n Można powiedzieć że też szału nie było, grać grało lecz jakoś były tępe-przymulone brak mocy(efektywności) .
Rozejrzyj się może za Mildton-ami najlepiej 170 lecz może nie koniecznie? ostatnio widziałem na tablicy jakiś koleś miał praktycznie nie używane jeszcze w kartonach za cztery stówki , oczywiście pianki na pewno do wymiany lecz o tym nie wspominał.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mtxmtx Zobacz postaMiałem kiedyś Altusy 140 ( już bym tego więcej nie kupił) , a kolega właśnie miał STX F180n Można powiedzieć że też szału nie było, grać grało lecz jakoś były tępe-przymulone brak mocy(efektywności) .
mildtony niedawno naprawialem - strata czasu :/
Skomentuj
-
Mildtony to odsłuchów perkusji ? ;> chyba wrócę do koncepcji T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X lub F.A.AL.X + WM.STX.6,5.1,5.200.8.F.S.FG.X tylko że brak projektu MTM albo MMT . Jak jest ze słuchaniem głośnej muzyki z szybkim basem na monitorach ? O tony wysokie się nie martwię bo to przecież to samo co w podłogówkach , średnica podobnie a co z basem ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kamil131415 Zobacz postachyba wrócę do koncepcji T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X lub F.A.AL.X + WM.STX.6,5.1,5.200.8.F.S.FG.X
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz postaJa mam coś podobnego MTM na Teslach 165 i mam -3dB basu odjęte na wzmacniaczu i to jeszcze na Sony który wg. opinii ludu nie ma basu
Pokój 15m2Mam prośbę , mógł byś pobrać system of a down we flac i puścić troszkę głośniej ? Tesle to może nie głupi pomysł ale gdzie je kupić ;/
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamoze jeszcze sie nie wygrzal, ale basu wiele z tgo nie ma :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz postaW moim odczuciu bas jest bardzo szybki, nagram Ci zaraz filmik telefonem SE C902 bo dosyć dobrze łapie dźwięk.
Obuwody oczywiście closed
Podaj jakiś konkretny tytuł
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaKup sobie suba i bedziesz mial basu tyle ile potrzebujesz.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kamil131415 Zobacz postaMiałem suba i zawsze były problemy z podbiciem wyższego basu... Wole stereo które zagra jak najlepiej...
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez kamil131415 Zobacz postaTesle to może nie głupi pomysł ale gdzie je kupić ;/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaMam 4 ARN150 do pozbycia się, gdybyś potrzebowałja narazie muszę wziąć się za jakiś wzmacniacz bo kompletnie czasu nie miałem przez te papiery do szkół... Temat o stx nagle zmienił się w off topic... Piszmy tylko o STX
Jak się pisz nie na temat ? ;O
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kamil131415 Zobacz postaTesle to może nie głupi pomysł ale gdzie je kupić ;/
---------- Post dodany o 13:13 ---------- Poprzedni post o 13:12 ----------
Zamieszczone przez kamil131415 Zobacz postaNo to jeśli już temat jest o stx to co powiesz o ich subwooferach ? ;>
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postabrzmienie bardzo dobre, cena bardzo dobra, mocy/glosnosci troche brakuje :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kamil131415 Zobacz postaZależy mi na dobrym dźwięku...Zamieszczone przez kamil131415 Zobacz posta, mam to 800zł
Wielkość membrany i skrzynki to nie wszystko.
Skomentuj
-
Dla każdego "dobry dźwięk" oznacza co innego . Ja był by zadowolony gdyby wysokie tony nie cięły moich uszu , średnica nie była schowana a bas nie przyprawiał o wymioty... Dla ciebie tak grające kolumny to dno a dla mnie już hi-end bo mam tylko 800zł , choć i tak postanowiłem odpuścić sobie te STX i zbierać kase dalejto nie zmienia faktu że ciekawi mnie jak grają i dlatego kontynuuje ten temat ;}
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kamil131415 Zobacz postaNo to jeśli już temat jest o stx to co powiesz o ich subwooferach ? ;>Teraz gra w zestawie z małymi monitorkami i jestem bardzo zadowolony :)
Skomentuj
Skomentuj