Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer DIY na głośniku STX.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mam zacisk na kable, wzmak też, oszlifuje naturalnie z politury, a szafka i tak już w częściach, sub ma grać a nie wyglądać, głośnik też jest więc o co ci chodzi z tym "nie masz kasy na reszte potrzebnych rzeczy"? Zrobię to, a potem dam zdjęcia jak to wygląda, może i nie będzie to szczyt estetyki, ale będzie grać

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
      bedzie wygladac jak sracz za domem

Ale grać będzie :P

Skomentuj

Ja wydałem na moje płyty pod identycznego suba około 35 złotych więc to nie majątek.

Skomentuj

No tak, ale jak nie masz to chyba z kapelusza nie wyciągniesz jak nie masz, co nie?

Skomentuj

Prawda ale widziałem w Castoramie ostatnio płyty budowlane ( chyba wiór zwykły ) za 11 zł/m2 więc może wyjść ci taniej.

Skomentuj

Zamieszczone przez RAZOR026 Zobacz posta
              No tak, ale jak nie masz to chyba z kapelusza nie wyciągniesz jak nie masz, co nie?
              W 33 tysiecznym miescie nie ma jak zarobic paru groszy na dechy do suba? No nie wierze :)

Umyj auto sasiadowi, trawnik opierdziel i hajs bedzie.

Skomentuj

Okej, zrobiłem już w 50%-tach tego suba, już BR gotowy, siedzi w obudowie i jest wyprofilowany. Dzisiaj za jakieś 1,5 godziny idę robić dalej.

Skomentuj

Ja już mój obijam kocem ale na dzis koniec bo już węże widzę od butapremu :>

Skomentuj

Czaruję...
                  X