Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wielko prośba o ocenę kolumn

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ta cewka od woofera na czym sie trzyma? Tak sobie wisi w powietrzu? Najlepiej chyba jakbys wszystkie elementy zwrotnicy spisal( moze beda pasowaly do nowej) wylutowal i zrobil zwrotke od nowa wg tych sprawdzonych schematow- mozesz zrobic na wycietym hdfie jak nie chcesz sam robic plytki

Skomentuj

Tak sobie piszemy o zwrotkach w tych paczkach... a jeszcze nie napisales w zadnym poscie jak te klony brzmia na Twoje ucho.
      <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Na moje ucho, to obecne Bowersy 603 s3 zjadają je na śniadanie. Jedyne co mają na + to mniej syczące, delikatniejsze wysokie. Reszta to ciemne granie.

Skomentuj

jak byś słuchał nas to byś się nie wpakował

Skomentuj

Zamieszczone przez Drzymek Zobacz posta
            zwrotki robił dla niego gość, który robi zwrotki dla QBA
            będę w firmie QBA,zapytam który ze speców robił tą zwrotkę:)nie chcę w to wierzyć że tak wyglądają zwrotnice w kolumnach QBA!!!!

Skomentuj

Gdyby te zwrotnice robił Qba albo ktoś dla Qba (w to akurat nie wierzę aby Jakub komukolwiek powierzył taką robotę!) to z pewnością znalazły by się w nich cewki i kondensatory od Intertechnika a tu nie ma ani jednego takiego elementu.
              Zresztą nie ma co gdybać.. wydaje mi się, że Qba wystąpił tu akurat jako magnes dla przyciągnięcia uwagi - nic więcej i nic ponad to.

Skomentuj

Zamieszczone przez marivs Zobacz posta
                wydaje mi się, że Qba wystąpił tu akurat jako magnes dla przyciągnięcia uwagi - nic więcej i nic ponad to.
                Dokładnie,napisałem z przekorą.Nie wierzę że te zwrotnice robił ktoś od "QBA"

Skomentuj

Znam Kubę osobiście i jestem pewny, ze te zwrotnice nie maja z nim nic wspólnego.
                  Chyba jedynym i bardzo istotna sprawa jest brak elementów intertechnika i beznadziejne wykonanie
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A może to DDN je robił? :)

Skomentuj

Albo killer :)

Chociaz nie bo u niego to wyglada profi w porównaniu do tego
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                      X