Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Akustyka pokoju 10m2

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
    co z wilgocią?
    Jest całkiem spore okno i w ścianie kratki wentylacyjne, problemem nie jest wilgoć, a kot, który odmawia używania kuwety. Wali do wanny szkodnik i udaje, że wszystko w porządku, bo go nie uderzę, wiadomo, kot stworek święty. Na szczęście książkami się nie interesuje.
    Żbika jakoś nie ma, ale są Fantastyki za ostatnie 30 lat.
    nie gryzie wam się to z brakiem poszanowania do autora
    Chyba gryzie się z poszanowaniem do autora miało być. Ale nic się nie gryzie, bo najwyższym wyrazem poszanowania autora jest czytanie go, gdziebądź i kiedykolwiek. Klęcznik niepotrzebny. Jaka to różnica, czy na stołku w kuchni, na tapczanie w pokoju, w lesie, łóżku czy w tramwaju?

Lepiej zastopujmy rozważania o kibelkach i literaturze, bo jeszcze rozwścieczymy modera tą ględźbą i zrobi tak:
    Last edited by Comandante W; 30.01.2014, 20:16.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
      Zamieszczone przez Comandante W Zobacz posta
      Lepiej zastopujmy rozważania o kibelkach i literaturze, bo jeszcze rozwścieczymy modera tą ględźbą i zrobi tak:
      Moder też człowiek :) Póki są taki 'offtopic', póty siekiery nie będzie :)
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
        Zamieszczone przez ir0nhide
        Nie na temat...
        Coś wy? Ja myślałem że wy sobie żartujecie z tym czytaniem w kiblu a wy na serio ?
        Wątpię czy to by się spodobało Mickiewiczowi np. :)
        Nie gryzie wam się to z brakiem poszanowania do autora... ?
        To wyraz najwyższego uznania dla autora. Gdzie indziej wnikniesz tak głęboko w "Jądro ciemności" na przykład, albo spenetrujesz "Obłok Magellana" ?

Skomentuj

Zbudowałem nowe kolumny (Akkus Y4) I zabawa z ustawieniami zaczęła się od nowa. Ustawiłem je na szerokość 1.6m i 20 stopni do wew.

Co najbardziej mnie zdziwiło to mocowanie paneli na na przeciwko kolumn dało efekt zerowy ale gdy postawiłem panele piramidki na biurku na głębokości równo z frontami, scena mocno się poprawiła mam wrażenie że wokalista stoi przede mną i jak ktoś na forum napisał "dźwięk odkleił się od kolumn".
          Wynika z tego ,iż muszę zainwestować w grube zasłony ? Chyba ,że są inne sposoby.
          Last edited by artur008; 13.03.2014, 19:39.

Skomentuj

Czaruję...
          X