Coraz bardziej podoba mi sie kierunek w którym idzie ten projekt :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kolumny 2way ScanSpeak?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaTak
a dyni nie znam więc nie wiem czy spasuje
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaCoraz bardziej podoba mi sie kierunek w którym idzie ten projekt :)Już mam dylemat z bańki i na brak basu nie powinienem narzekac w 26m^2, powinno łupnąć aż miło, kiedy będzie trzeba
Skomentuj
-
Panowie, już wiem dlaczego widziałem różnice w cenach... hehehe ale jaja :) W pracy te sredniaki widziałem po 574 PLN, jak wracałem wieczorem do domu to widziałem po 639,6 PLN i dlatego sądziłem, że cene podnieśli. Następnego dnia to samo. Patrzę rano w pracy znowu niżej myślę biorę zanim znowu cena skoczy (pomyślałem kurde jakąś nocną taryfę mają czy co) I jak złożyłem zamowienie to sie okazało, że u mnie w pracy w W-wie komputery maja zagraniczne IP i dlatego ceny w audiotransducers pokazywane były jako dla "zagraniczniaków" i mógłbym z takiej ceny skorzystać tylko musiałbym podac adres zagraniczny + dopłacić koszty spedycji.
Także niestety ale musiałem dopłacić jeszcze do zabawy 131,2 PLN ...... drogo zaczyna wychodzić ta zabawa ale nic to zrobie raz i nie będe musiał pózniej grzebać.
Zamieszczone przez dan124 Zobacz postaBartek wpadaj do Lasera na mello ,sprawdzimy na otro 2x13cm.
Skomentuj
Skomentuj