Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie kolumny zbudować, proszę o pomoc !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Naprawdę z dwóch stron gotowych projektów nie jesteś w stanie znaleźć żadnych 2 dróg które by ci odpowiadały?
    I czemu nie pełnowymiarowe 3 drogi?

Skomentuj

Zamieszczone przez Sowiński Zobacz posta
      prawdę mówiąc to zawsze ciekawiło mnie jak gra 2.5 i z moich obserwacji wynika że to byłoby coś dla mnie :)

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez Sowiński Zobacz posta
      jedyne do czego mogę się odnieść w barwie to słuchawki siberia v2 i monitory micro lab solo 6c.
      ja myślę że my tak możemy w nieskończoność doradzać i zawsze coś będzie nie tak

Skomentuj

Nie dlaczego ma być coś nie tak?
        Chcę wiedzieć co według was najlepiej w tej kasie wygląda.
        Nie wiem czemu mnie tak ciągnie do tych 3 dróg może dlatego że w 2 drogach można bardziej eksperymentować z wyglądem z 3 już gorzej.
        Rozejrzę się jeszcze dokładnie w tych gotowych konstrukcjach ale jak na razie piszcie swoje propozycje.
        3 drożne też jak najbardziej i przy okazji dopiszcie coś do tego co dajecie czemu akurat to a nie co innego.
        Bo wiecie nie chce pierwszych lepszych ale i tak dzięki za cierpliwość :biggrin:

Skomentuj

To jak nie chcesz wybierać po obrazkach, to mam tylko taki pomysł: weź 4 litery w samochód i przyjedz na audioshow, będziesz miał szansę czegoś posłuchać. Albo pytaj do kogo możesz się wprosić i posłuchać.
          Każda inna propozycja będzie tylko opisem. Poświęć trochęczasu i wysiłku.

Skomentuj

Kiepsko z kasa i z czasem żeby do Wawy ponad 200km w jedną stronę jutro jechać.
            Przeglądając kolumny zainteresowała mnie jedna konstrukcja:
            http://diyaudio.pl/showthread.php/24...S-by-Pteterycz
            Jakieś opinie? Tak wiem że podstawkowe ale bardzo mi się podobają.

Skomentuj

Mialem kiedys zrobiony zestaw na usher 8945A i T9950-20 w obudowie podlogowej br i gralo to w 38m2 i dawalo rade projekt od akkusa.

Skomentuj

A dałoby radę zrobić tego ushera 8945a w tl ?
                Jak oceniasz brzmienie?
                Wady zestawienia?
                Czy brakuje średnicy w tym zestawieniu? :)

Skomentuj

No to te ptetrycza słyszałem dziś na as. No i kasy na pociąg co szkoda, a na podstawie forumowych porad wydasz 2tys na kolumny...

Skomentuj

Czaruję...
                  X