Po tym jak niemalże zdecydowałem się na 3way classic Troelsa poczytałem forum i wiem... mniej niż wiedziałem.
Odkryłem (i to nie żart) konstrukcję SR71 i zastanawiam się czy nie odpuścić pierwotnego wyboru na rzecz wspomnianych kolumn dwudrożnych.
W razie niedostatku niskich tonów dozbroiłbym się w subwoofer.
Czy taka logika ma jakiś sens?
Strona Zapha jest dość nieprzyjazną i nie udało i się znaleźć kontynuacji tego projektu.
Ktoś wie czy był rozwijany i powstał np projekt standów na jego bazie?
Z góry informuję, że zapoznałem się z większością poradnika i przeszperałem forum. Znaczna ilość linków wygasła, zdjęć nie widać, a Google faworyzuje samolot względem kolumn.
Do nagłośnienia jest salon o powierzchni 34m2 połączony z pomieszczeniami o powierzchni 15m2, którego już nagłaśniać nie trzeba 😋.
Muzyka rockowa. Od Floydów przez Pearl jam itp.
Jeśli bliźniaczy temat zaistniał proszę o linka.
Z góry dziękuję.
Odkryłem (i to nie żart) konstrukcję SR71 i zastanawiam się czy nie odpuścić pierwotnego wyboru na rzecz wspomnianych kolumn dwudrożnych.
W razie niedostatku niskich tonów dozbroiłbym się w subwoofer.
Czy taka logika ma jakiś sens?
Strona Zapha jest dość nieprzyjazną i nie udało i się znaleźć kontynuacji tego projektu.
Ktoś wie czy był rozwijany i powstał np projekt standów na jego bazie?
Z góry informuję, że zapoznałem się z większością poradnika i przeszperałem forum. Znaczna ilość linków wygasła, zdjęć nie widać, a Google faworyzuje samolot względem kolumn.
Do nagłośnienia jest salon o powierzchni 34m2 połączony z pomieszczeniami o powierzchni 15m2, którego już nagłaśniać nie trzeba 😋.
Muzyka rockowa. Od Floydów przez Pearl jam itp.
Jeśli bliźniaczy temat zaistniał proszę o linka.
Z góry dziękuję.
Skomentuj