W takim razie muszę się zapoznać z nową wersją, może się przekonam jeżeli te dodatkowe funkcje faktycznie coś mi wniosą.
Yoshi, że tak zapytam liczę na szczerą odpowiedź.
Z jakiego sprzętu pomiarowego obecnie korzystasz chodzi mi o mikrofon, preamp itp. Z góry dzięki za info.
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Z jakiego sprzętu pomiarowego obecnie korzystasz chodzi mi o mikrofon, preamp itp. Z góry dzięki za info.
Mikrofon behringer b5 z indywidualną ch-ką kalibracyjną. Preamp jest DIY na układzie SSM2019, zasilany bateryjne (trochę słaby pomysł bo phantom + preamp to 9 baterii 9V). Statyw jakiś typowy mikrofonowy ze sklepu muzycznego. Wzmacniacz mocy 1 kanałowy na tda7294 + zintegrowany JIG do arty. Okablowanie diy na kablach klotza (chyba).
Do tego mam laptopa + karta M-Audio na USB + ARTA. Ewentualnie stary blaszak soundblasterem live, SW i zewnętrzny JIG.
Mikrofon behringer b5 z indywidualną ch-ką kalibracyjną. Preamp jest DIY na układzie SSM2019, zasilany bateryjne (trochę słaby pomysł bo phantom + preamp to 9 baterii 9V). Statyw jakiś typowy mikrofonowy ze sklepu muzycznego. Wzmacniacz mocy 1 kanałowy na tda7294 + zintegrowany JIG do arty. Okablowanie diy na kablach klotza (chyba).
Do tego mam laptopa + karta M-Audio na USB + ARTA. Ewentualnie stary blaszak soundblasterem live, SW i zewnętrzny JIG.
Dzieki za info. To coś podobnie jak jak teraz. Z tym zero mam preamp mpa-102.
Pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Autor programu na swojej stronie zaktualizował plik VituixCAD Measurement Preparations.pdf Mógłby ktoś udostępnić na forum przedostatnią wersję tego dokumentu?
Tak właśnie próbowałem wprowadzać te dane jednak wyniki są różne dla parametru delay w zakładce głośniki oraz parametru Z w zakładce crossover dla głośnika.
Tak właśnie próbowałem wprowadzać te dane jednak wyniki są różne dla parametru delay w zakładce głośniki oraz parametru Z w zakładce crossover dla głośnika.
Sprawdzę jutro, ale coś skopane. Nie powinno tak być. Masz najnowszą wersję programu ?
Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka
Skomentuj