Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum zajezdza nuda - STX i kosmici rulez!!!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak sie nie ma co sie lubi ,to sie lubi co sie ma!

lubie slsa 10,ale mam gdn 22-120-8 sc i musze go lubic-nie mam wyjscia!
    na peerlesa poprostu mnie nie stac!

polska to nie stany! prosze nie pisac,ze jak sie chce to mozna uzbierac!
    kto moze,to moze.dla mnie kazda zlotowka sie liczy,(kupic pasztet z pomidorami,czy serek topiony)

w niedlugim czasie musze kupic samochod,bede musial byc poprostu dyspozycyjny.
    na 99% bedzie to fiat 126p,ale moze jednak pobujam sie na piechote jakies 10 lat,to sobie uzbieram na Lancie (w miedzyczasie strace prace-nie dotre na czas) do ktorej i tak nie bede mial za co wlac.ale co tam!bede mogl sobie posiedziec w super wygodnym welurowym foteliku...

w sumie... jednak sie przekonalem,sprzedam suba i kupie tego slsa! przykrece go do stolu(obudowa otwarta-nowa konstrukcja na forum) i zasile prosto z sieci,bez filtra.
    napewno zagra fantastycznie;kick basem(~ 50Hz) tak jak lubie :) miodzio

pozdrawiam

Skomentuj

krzyzak no to pojechałeś ale niestety tak jest jak mówisz (piszesz)

Skomentuj

wedlug mnie kazdy ma prawo do wlasnej wypowiedzi i oskarzanie kogos w tym wypadku LUKASZ-a jest bezpodstawne i pisanie ze nie pomaga to pomylka, mi osobiscie doradzal 2 razy i za to jestem mu wdzieczny, a swoja droga mnie tez ciagle meczy czytanie tego samego, jakby ludzie nie znali przycisku szukaj...

Skomentuj

HA! a widzieioscie/slyszeliscie polke na 2 piezo i 2 10 cm glosnikach podpietych pod 220v? nie? sprubujcie..... ja niewiedzialem co sie dzieje normalnie.....tak na__________ ze myslalem ze kosmici atakuja :P
          pozdrawiam

Skomentuj

Tasior, membrany mają wtedy wychylenie na dwa metry? <rotfl>

Skomentuj

Tasior, A co cie pchnęło do takich drastycznych metod testowania głośników?? :>

Skomentuj

Piekny, przypuśćmy że masz dwa piezaki które nie grają wysokich tonów i dwa piardki 10cm DBS no i co z nimi zrobić?

Skomentuj

A później jęczycie, że nie macie kasy. A wystawić takie g...o na allegro i już troszkę grosza...żalosne :|

Skomentuj

Dj SMS, skoro Tasior, gadał że nie ma kasy to ja na jego miejscu zrobił bym tak żeby jakoś grało i szybko sprzedał,a potem nie pokazywał tej osobie do końca życia
                    P.S. sam mam Dibeisi 30cm :/ gra to jak *&!#^%##W!#$$*&($!&^# teraz stoi i nie gra ale nie podpinam do 230v(chociaż chciałem) bo moze uda mi sie to komuś pchnąć....(mażenia)

>>Piekny<<

EDIT kurde esh0 ubiegles mnie :P

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyzak
                      lubie slsa 10,ale mam gdn 22-120-8 sc i musze go lubic-nie mam wyjscia!
                      na peerlesa poprostu mnie nie stac!
                      a jednak na internet cie stac to nie jest tak zle.

Skomentuj

TatoTurbo.
                        internet mam w akademiku
                        ,za ktory place 290 zl.zeby nie stypa socjalna 300 zl zrezygnowalbym ze studiow.

alez ja jestem marnotrawny!
                        przeciez zostaje mi az 10 zl!przez rok zaoszcedze cale 100 zl,szkoda ze w czerwcu koncze szkole:(

nie chce sie nad soba uzalac(inni maja gorzej),ale drazni mnie troche mowienie,zrob to,zrob tamto,masz przeciez tyle mozliwosci.niektorzy tych mozliwosci nie maja,albo wykorzystali je w 100%,a i tak guzik wielki.
                        owszem moglbym uzbierac nawet na duzo lepszy glosnik niz ten sls,ale zajeloby to tyle czasu,ze zapomnialbym na co zbieram ta kase.pozatym glosnik to nie wszystko.

zaraz ktos napisze ze jak nie mam pieniedzy to po co sie biore za budowe

jakas kaske mam,kupuje wiec to na co mnie stac w chwili obecnej i na co bedzie mnie stac w dosc dlugim czasie. lepszy rydz niz nic.

za cene suba na stx i tak w sklepie nie dostanie sie nic chocby zblizonego do tego.na tym polega chyba diy.

owszem przeraza minie juz to forum,z jego oglupiajacymi pytaniami o stxa(jakby nie bylo szukaj),nie wiem skad biora sie ludzie ktorzy pisza te posty.jeszcze rok temu tego nie bylo(niewazne-alphard, tesla,stx)

bdw-jesli kogos nie stac na konstrukcje na dobrych,sprawdzonych przetwornikach,to tym bardziej na eksperymenty na przetwornikach firm,ktorych nazwa brzmi inaczej niz stx.ba,ludzie boja sie eksperymentow nawet na innych modelach tejze firmy.
                        czekaja az Sound Wave,albo Irek wezma cos na warsztat i napisza,ze cos jet zle albo mniej zle.jesli jest mniej zle rusza lawina takich samych konsrukji.
                        zachwile bedzie zatrzesienie pytan i subow na nowym potworku z stx.
                        za rok alphard wypusci xxx-yyy za 20zl w ktorym bedzie mniej slyszalne zawieszenie i znowu...bledne kolo.

ale jak pisalem wczesniej Polska to nie stany.moze za pare(dziesiat) lat.

Skomentuj

Hmmm podpinalem z kolega tzn chlopakiem siostry (20 lat) ta polke.... noi patrze pisze 80 W taaaaa tu zagra i mu mowie,patrz tu 80 W pisze ..... PRRRRRRRRRRRRRR e co jest niedziala....? hmmmm.....
                          tak wygladala ta historia :P

Skomentuj

<rotfl2> Tasior - chciałbym widzieć to PRRRRRRRRRR >> serio

Skomentuj

takie RRRRRRRRR kosztuje 20 zl :P a to kilka piwek jest ehhhhhhh

Skomentuj

dodaj 80 gr za bezpiecznik
                                pozdro

[ Dodano: 09-04-05, 22:46 ]
                                chyba ze bezposrednio do kontaktu

Skomentuj

http://www.stx.pl/index.php?vMenu=1&...0&vSubPage=363
                                  nawet ch-styka zestawu jest... ciekawie ... :)
                                  tylko jak dla mnie troszeczke za wysoko b-r zestroili ....

Skomentuj

Panowie bardzo sie ciesze o to mi chodzilo jan ie wysmiewam stxow chce zebyscie zaczeli myslec stapac po ziemi nie podniecac sie gdy widzimy napis peerles i scan bo nie ma czym, nie glosniki stanowia o klasie kolumny a to co w nia wlozymy ile serca w to wlozymy

ciesze sie ze tyle ludzi napisalo i przemyslalo zapoznalo sie z moimi przemysleniami ja tez nie zaczynalem od scanow a od 888 i alfredow kazdy ma swoja droge ale rozwijajmy sie nie koniecznie robmy cos super ale uczmy sie z tego wyciagajmy wnioski bo wlasnie o to chodzi w DIY
                                    podkresle nie przetworniki stanowia o klasie wyrobu nie hcce sie chwalic ale pamietac moje subiki na lw 800?? uwazam ze wycignolem max z tego glosnika az nie oniemialm kumpel zrobil w 10 l z korekcja i zonk jeszcze lepsza

myslmy myslmy myslmy uczmy sie uczmy sie uczmy sie a rozwoj bedzie tego nastepstwem zachcam do dalszej dyskusji ;

Skomentuj

"kazdy ma swoja droge ale rozwijajmy sie"
                                      A jeśli 888 też będzie się rozwijał ?

Skomentuj

SŁAWOMIR o co ci chodzi???

Skomentuj

Bo ty głównie narzekałeś, że dużo postów pojawia się na temat STX'ów. A Pojawia się dla tego,że pojawiły się nowe modele i oczywiste jest że wzbudzi to zainteresowanie forumowiczów. Podejrzewam że dlatego budzi zainteresowanie, że są to lepsze produkty niż poprzednie. Czyli STX też się rozwija.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X