jak sie nie ma co sie lubi ,to sie lubi co sie ma!
lubie slsa 10,ale mam gdn 22-120-8 sc i musze go lubic-nie mam wyjscia!
na peerlesa poprostu mnie nie stac!
polska to nie stany! prosze nie pisac,ze jak sie chce to mozna uzbierac!
kto moze,to moze.dla mnie kazda zlotowka sie liczy,(kupic pasztet z pomidorami,czy serek topiony)
w niedlugim czasie musze kupic samochod,bede musial byc poprostu dyspozycyjny.
na 99% bedzie to fiat 126p,ale moze jednak pobujam sie na piechote jakies 10 lat,to sobie uzbieram na Lancie (w miedzyczasie strace prace-nie dotre na czas) do ktorej i tak nie bede mial za co wlac.ale co tam!bede mogl sobie posiedziec w super wygodnym welurowym foteliku...
w sumie... jednak sie przekonalem,sprzedam suba i kupie tego slsa! przykrece go do stolu(obudowa otwarta-nowa konstrukcja na forum) i zasile prosto z sieci,bez filtra.
napewno zagra fantastycznie;kick basem(~ 50Hz) tak jak lubie :) miodzio
pozdrawiam
lubie slsa 10,ale mam gdn 22-120-8 sc i musze go lubic-nie mam wyjscia!
na peerlesa poprostu mnie nie stac!
polska to nie stany! prosze nie pisac,ze jak sie chce to mozna uzbierac!
kto moze,to moze.dla mnie kazda zlotowka sie liczy,(kupic pasztet z pomidorami,czy serek topiony)
w niedlugim czasie musze kupic samochod,bede musial byc poprostu dyspozycyjny.
na 99% bedzie to fiat 126p,ale moze jednak pobujam sie na piechote jakies 10 lat,to sobie uzbieram na Lancie (w miedzyczasie strace prace-nie dotre na czas) do ktorej i tak nie bede mial za co wlac.ale co tam!bede mogl sobie posiedziec w super wygodnym welurowym foteliku...
w sumie... jednak sie przekonalem,sprzedam suba i kupie tego slsa! przykrece go do stolu(obudowa otwarta-nowa konstrukcja na forum) i zasile prosto z sieci,bez filtra.
napewno zagra fantastycznie;kick basem(~ 50Hz) tak jak lubie :) miodzio
pozdrawiam
Skomentuj