Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ALPHARD CW 1202C

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pytanie 1. ALPHARD CW 1202C a czy ten losnik nadaje sie do samochodu ????????
    pytanie 2. jakiej wielkosci powinna byc obudowa do tego przetwornika zeby byl miekki bass taki jak w tubach (tylko mi nie radzcie zebym kupil sobie tube basowa i wsadzil do domu) poniewaz chcem zeby ladnie gralo

pozdro

Skomentuj

pyt 1. on jest do samochodu
      pyt 2. 60L

Skomentuj

zpomnialem dodac ze taki miekkibasik chcial bym uzyskac poniewaz lubie sluchac muzyke techno oraz hip hop i czasem rock'a wiec raczej taki basi powinien byc :):)

pozdro

Skomentuj

ile mozna ktoic te Alphardy....nie wiem jak wy ale ja bym pocztal o czyms innym.......
          hehehe

Skomentuj

a i jeszcze taka jedna zecz mam pokoj o wymiarach : wys 4.20 m x szer.2.50m x gleb. 3.50m pokoj ma niecale 9 m2 i z tego co wiem to wysokosc tez ma jakies znaczenie .czy to prawda?? poniewaz mam zamiar zastosowac ten glosnik w takim pokoju i nie wiem czy bedzie slyszalny bass .mam nadzieje ze bedzie slychac :):)
            a przetwornik ma srednice 30 cm wiec sie zastanawiam .kupic to i tak go kupie ale jak nie bedzie grac tak jak powininen w domu to do samochodu go wrzuce :):)

pozdro

Skomentuj

napewno niebedzie grac jak powinie, ydjziesz do sąsiada to dopiero bedziesz słyszałe jego uderzenie zapewne w pokoju siedisz blizej do suba niż te 3 metry wiec łoho podobnie jak ja żeby slsyzeć bedzies musiał biegac po domu za poszukiwaniem fali niskich czestotliwości <LOL> ale jajca .. dlaego ja bede miał25 a nie 30 cm :>

soundwave na g o ytm gadaliśmy niema co sie sprzeczac ani omawiacteog tematu he :) wiesz o co chodzi

pozdro

Skomentuj

Jeżeli chcesz alpha to walnij sobie CW1002C jest to bardzo dobry głośnik, ktoś go mierzył i parametry są naprawdę oki. Gra bardzo ładnie. Natomiast podobno Cw1202C ma gówniane parametry, a i tak gra dobrze :P Pozdro

Skomentuj

Budzik czyli lepiej bedzie jak zastosuje jego mniejszego braciszka czyli o srednicy 25 cm czy tak ??

ja tam nie wiem z tego co slyszalem to glosnik o srednicy 30 cm w takim pokoju jak moj to tez bedzie gral dobrze a bas bedzie schodzil nisko czego bym brdzo chceial

puzniej napisze troszke wiecej poniewaz teraz nie mam czasu i musze jzu leciec

pozdro

[ Dodano: 2004-06-30, 23:24 ]
                  to ktory przetwornik byl by leprzy do pokoju o wielkosci niecaych 9 m2?? 30 cm czy 25 czyli :CW1202C czy CW1002C chodzi mi o uzyskanie bardzo niskiego bass'u w tak malym pokoju .ale jezeli dam glosnik o srednicy 25 cm czyli CW1002C to jak dam wzmak o mocy 200 watt to bedzie dobrze czy bedzie to juz za duza moc dla tego glosnika????

pozdro

Skomentuj

Witam:)Moim zdaniem głosnik kozak.Jak narazie trzymam go w domu wsadzilem w tube ok.30 litrów i postawiłem w szafie.Mam pokoj 5x2.50 wyskokosc 3.20 gdzies i robi robote :)Poważnie.Pozdr0 ::)

[ Dodano: 2007-02-20, 16:52 ]
                    Teraz zastanawiam się nad boschmannem ok. 3000W ALE TO JUZ DO SAMOCHODU :)

Skomentuj

lol czy tam wow

Skomentuj

to powinno byc karane :P

Skomentuj

chyba ktoś sobie jaja robi... :P

Skomentuj

w las palmas niema lepszych glosników :P

Skomentuj

hehe pierwszy post na forum i odswiezyl temat sprzed 2 lat :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez Jelon
                                Moim zdaniem głosnik kozak
                                Alfred rulez :mrgreen: Szczególnie że korzysta z nitro :lol:

Skomentuj

Czaruję...
                                X