Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowy stx....

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Budzik, wiesz co...sory ale nie moge..zauwaz ze nie kazdy ma kase na jakies al130 czy inne..jakbys posluchal tych glosników przed tym jak sluchales jakis lepszych innych, to bys mowił ze te 18 tez są super..tak to jest zawsze, że jak posłuchamy jakichs lepszych głośników to juz nasze zdają miec gorsze brzmienie..

nie moge sie doczekac tej niedzieli.. mam nadzieje ze na wolumneku w stx'ie będą mieli juz te nowe kopolki :)

Skomentuj

pan_membran, lepiej już nic więcej do mnie niepisz bo jestes bachor i nawet nierozumiesz o czym tu mowa, fine. NIe chce ciebie więcej słuchac.

Skomentuj

Budzik, troche przesadzasz, bo akurat wiem o czym tu mowa.. koniec ot.

irek, masz już te głosniki czy jeszcze nie ??

Skomentuj

jeszcze nie mam tych glosnikow
          a kto bedzie na audio show w warszawie to niech poszuka STX-ow

Skomentuj

irek, ja bede...ale o co Ci chodzi z tym szukaniem ??

Skomentuj

Co do wysokotonowki to jest malo istotne co na forum ludzie o niej mysle czy jest lepsza od ARV, tonsila czy scan-speaka a moze vify ktorej juz nie ma. Wazne jest to ze ten glosnik jest lepszy od poprzednich i to ze juz sie sprzedalo setki sztuk.
              a miales moze ich poprzedni gdwk-11-200? podobno najgorszy nie byl. umialbys jakos porownac do tego gdwk-10-200?

Skomentuj

Witam
                W sumie raczej jestem obserwatorem, ale bardzo ciekawi mnie jeden szczegól w tych głośnikach. Ktoś wspomnial ze wersja za 39zl ma komore wytlumiajaca. Nie dziwi was tak mala roznica w fs miedzy wersja za 18 a 39zl?. Baa nawet wersja 4 ohm za 18 zl ma wg producenta fs=863 podczas gdy wersja z komora fs=928????

Skomentuj

Zamieszczone przez pan_membran
                  irek, ja bede...ale o co Ci chodzi z tym szukaniem ??
                  NC

irek, to mówisz że STX będzie wystawiał swoje konstrukcje ?? :P Czy może KTOŚ wielki będzie pokazywał coś miedzy innymi na stxie, heh to jest wystawa sprzętu wysokiej klasy czy ... wszystko co popadnie :mrgreen: Ale uwierz że jak gdzieś zobacze to napewno posłucham chętnie bo wkoncu to moja klasa budżetowa więc zainteresuje sie napewno, nawet foty strzele specjalnei dla ciebie :smile:

A może ty będziesz cos wystawiał, tylko powiedz który pokoik :cool:

Skomentuj

Budzik, zdziwiłbyś się, jakie głośniki wsadzają w "hi-endowe" sprzęty :-D
                    Ale pewnie już i tak wiesz :-)

Skomentuj

no to tak :

nowe kopolki: gdwk 10-200-pj
                      Wygląda całkiem niezle, i gra chyba tez
                      gdwk 10-200-aj
                      Dużo masywniejsza niz pj-tka, wdg mnie może grac lepiej

PROMOCJE :
                      ja osobiscie kupiłem stx 22-120-4-sw za.. 22 zł cena razy srednica :mrgreen:

Skomentuj

Tylko czy sw jest lepszy niz sc/ss ?

Skomentuj

Tasior, nei wiem:P chyba tak

Skomentuj

podejzewam ze jest to stara seria czyli wyzszy spl,ale niezejdzie tak nisko
                            pozatym domino sprzedawał je po 20 pare zł(lub po 20 nawet) ,4 sztuki :)

Skomentuj

Tasior, ale on sprzedawal 17-80 sw, a zauwaz ze ja mam 22-120, i daje go do subka :P pozatym to jest koniec serii, będzie podobno nowa..

a nie widziałem tego glosniczka w necie :P

Skomentuj

to byl raczej koniec stareeeej serii...

Skomentuj

Tasior, no nie wiem, wiem ze gadalem z kolesiem z stx-powiedział ze jest to koncowka, i ze 22-120-ss tez było za 22 zł, wiec szykuje sie pewnie nowa seria.. zreszta czas pokaze :)

Skomentuj

Seria SW była kiedys, ponoć słabo oblegana bo była najgorsza sposród sc i sc ze względu na cięższe membrany i mniej kontrolowany bas. Tak bynajmniej pamiętam z dawnych lat. Teraz zastosowali taką memrbanę w 18stce swojej ale ma za to dużo mocniejszy napęd więc gra lepiej niż sc czy ss (z tego co mówią ).

Skomentuj

ja tam nie wiem , wiem ze gra nawet niezle (we free air, pod wzmakiem stereo )

Skomentuj

Budzik, bzdury gadasz. 22Sw nie ma takiej samej membrany jak teraz 18SW ale jak AW. Od AW różni sie tym że kosz jest z blachy zamiast z alu i nieco krótszą cewką co mi akurat zupełnie nie przeszkadza bo taki głośnik w samochodzie pod HPB602 robi i tak niezłą zadyme. Ogólnie jest nawet lepszy od tańszych serii SC i SS bo ma wyższy nabiegunnik (sprawdzone na kilku egzempleżach)

Skomentuj

NO jak niema, włókno węglowe i w jednym i drugim i tyle, chodziło mi o materiał, a może tylko strukture ma inną, więc bzdur niegadam hehe

Skomentuj

Czaruję...
                                          X