Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy, tani usher - miał ktoś styczność ??
Collapse
X
-
Na AM o nim wspomniałem. Głośniczek, legenda już, z bardzo dobry Usherów S-520, które, drogi takero, SŁUCHAŁEM. Za taką cenę nawet nie zastanawiałbym się nad AXem. A 2 takie na kolumnę i byłoby ekstra.
[ Dodano: 2007-02-25, 17:41 ]
Aha, a żeby nie było.
Zamieszczone przez takeroMiał ktoś to coś w swoich rękach ?
-
rzeczywiście ,np http://www.highfidelity.pl/artykuly/0601/usher.html
tyle że niestety mało możnabyło znaleźć używając tylko nazwy kodowej podanej przez akkusa...
Pewnie boją się że ktoś zobaczy ile na zachodzie kosztują i się przestraszy polskich cen
Skomentuj
-
marian, źle mnie zrozumiałeś - miałen na myśli, że lepszy.
takero, niestety słuchanie na jakimś ampli w pseudo-salonie nie pozwala na jakieś konkretniejsze opisanie, powiem tyle, że miał to coś, aż miło było słuchać.
Pomieszczenie było niestety spore i na basie troszkę "ubytków", ale ogólnie ładnie.
Skomentuj
-
Przemek
-
Przemek
-
Irek testował je w 15l - nawet z pomiarów widać że jest to za dużo...
10l to dość optymalna objętość.
Zamieszczone przez zboj87No i jak z tego zrobic podłogówki?
Zamieszczone przez zboj87może te 2,5 drogi, to nie jest taki zły pomysł... Jak uważasz?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez zboj87A wiesz, jak się sprawują w obudowie zamkniętej?
Zamieszczone przez zboj87Pytam, bo podejżewam, że do 13-cm głośnika przyda się subwoofer, ale to się jeszcze okaże.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takeroJeśli znów zarzucisz tekstem żę br muli i wolniejszy jest to lepiej się zastanów
Zamieszczone przez takerou mnie suba nie będzie.
W każdym razie najpierw zbuduje, później się okaże, czy jest konieczny. Pochodzę trochę po salonach w tym tygodniu, bo w zeszłym miałem robotę od 17 do 4 am. czasami nawet 7:| Cóż trzeba za coś kupic te Ushery:) Ostatecznie proponujesz 10 litrów br, zgadza się?
Skomentuj
-
130mm,słuchawki robicie? :razz: No sorry ale...gdzie podstawa basowa?Jak tego słuchać?I to bez suba?5cm od głośnika jak w latach klaudi czy heleny bo radmor i tak potrzebował przetworników?Ludzie,napiszcie jasno czego sie spodziewać po takim głosniczku a nie po fakcie odbieram kilka tuzinów pytań czy on starczy na 30m2.Da radę?Bo ręce opadają normalnie.
Skomentuj
Skomentuj