Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowy, tani usher - miał ktoś styczność ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez takero
    Zamieszczone przez Przemek
    Zmieniony litraż obudowy, maty na ściankach, poprzeczka, ustawienie bass reflexu względem głośników i inna rura, brak bi-wire, okablowanie srebrem no i zwrotka zaprojektowana od nowa przez P. Albeckiego z Akkusa...
    no to mniej więcej jak ja
    Rozumiem że z wiadomych względów nie chcesz się chwalić schematem, ale może choć powiedz jakie są podziały :)
    Ja narazie dwie zwroty testuje - podział w okolicach 3k i okolice 2.1k.
    żadnych informacji na temat zwrotnicy, przykro mi - kasa jest kasa... :wink:

[ Dodano: 2007-04-14, 19:28 ]
    A co do wyglądu głośników - są śliczne...na zdjęciach nie mają uroku ale już włożone w obudowę w połaczeniu z czarnym wysokotonowcem i b-r...miodzio...a obudowa w środku i tak czarna - maty są

Skomentuj

a akkus juz ma projekt do do tej 13 ?? nic na stronie nie widac

Skomentuj

piok, to taki projekt za $$, na ich stronie raczej go nie znajdziesz ;]

Skomentuj

Jak tam konstruktorzy - coś na Usherach się finalizuje? U mnie końcowe składanie - wmontowałem w obudowy gniazda kolców, obok gumowe, twarde nóżki - gdyby kolce nie były używane, 4 warstwy półmatu Aquarethane, jutro gniazda głośnikowe i właściwie na weekend odsłuchy gotowych monitorów :)
          Konstrukcja wkrótce w dziale własnych konstrukcji, tak myślę...

Skomentuj

Mi wpadło w ręce coś lepszego od usherów więc je sprzedałem, za dużo sprzętu już mi się w domu gromadzi...
            Miejsca już nawet nie ma :P

Skomentuj

vifa XT :razz:

Skomentuj

xt18 + xt19 :)

Skomentuj

A to chyba ze 2 razy drożej? :) No i inna liga - nie ten rozmiar niskośredniotonowego

Skomentuj

Przemek,to te xt18 za 270 zł z ktorych zrezygnowalem na rzecz roweru....

Skomentuj

i xt19 za 170zł z wysyłką :)
                      Więc drogo nie wyszło :)

Skomentuj

Niespodzianka od ...pupy strony
                        Załączone pliki

Skomentuj

Przemek, kiedy reszte stron zobaczymy ? :)

Skomentuj

Za kilka dni.
                            Właściwie pozostało tylko zalutować kable i przykręcić głośniki.
                            A i najważniejsze - przymocować tabliczki z logo :)
                            Układ głośników Usheropodobny z offsetem wysokotonowca.
                            Jak widać powyżej - standardowo monitorki stać mogą na gumowych nóżkach 3COMa natomiast gniazda na kolce kuszą :)

[ Dodano: 2007-05-18, 19:35 ]
                            No i zagrały. Punktowy, pięknie zaznaczony bas, kapitalna średnica, śliczne wysokie a baza stereo taka że szczęka opada. Jestem pod wrażeniem Usherów. Żeby takie maleństwa tak dynamicznie grały...
                            Sesja foto i opis może jutro - bo na razie siedzę i słucham wszystkiego od nowa :)

Skomentuj

Czaruję...
                            X