ja powiem ze lepiej raz kupić henkel moment i zaoszczędzić na poprawkach, nerwach i innych klejach bo i tak wszystko kończy się momentem. próbowałem innych metod i w warunkach domowych tylko ten klej daje naprawdę zaskakujące efekty.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
fornir
Collapse
X
-
Fajnie klei się też perełką.Duży jej plus to fakt że można dokonywać korekt na co inne kleje raczej nam nie pozwolą.Ja na dniach będe kleił płaty 115x42 cm i raczej henklem nie zaryzykuje :mrgreen:
P.S.
Ma może ktoś z kolegów cennik Zagłoby na forniry modyfikowane?Bo coś słabo mi podsyłają :neutral:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez techno2000kleju nie znalazłem
Skomentuj
-
umberto, akurat tyle placielm za klej perelkowy... powiedzmy ze moge sprzedac 2 kg za 40 zł:)
przy klejeniu tym klejem trzeba raczej miec wprawe, zeby zdazyc go polozyc, bo unacej nam zaschnie w garnku i trzeba grzac od nowa:/
ja jednak zostaje przy momencie, wole jego smrod niz tego kostnego:)
Skomentuj
-
Ja mogę polecić klejenie rorniru na "Drakolu" To świetny klej octanowy.
Dosyc prosto sie klei. Cienka warstwa na pędzlem na skrzynie odczekać ok 4 minuty ( ma się pojawić taka jakby skórka na wierzchu. Na to fornir i przyprasowuje żelazkiem ustawionym na "1" (ruchami wahadłowymi od środka) po 5 minutach jest gotowe. Odczekać 30 min i mozna obrabiać krawędzie.
Skomentuj
Skomentuj