Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

POWER12 vs ES300 vs 2* 12BR70

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jeśli Beyme to POWER 15
    POWER12 gra troche płytko za to 15 w 120l jest niesamowita, niestety w małej skrzyni tak nie gra gubi się przy głosnym słuchaniu
    co do mocy nie zbyt wymagajęce.
    hertz gra jak normalny głośnik sa to power15 porusza wszstko w okolicy
    trzy razy pod rząd mam pierwsze miejsce w dBdrag na power15 x2 + 750W x2

Skomentuj

set, a jakim wzmakiem napędzałeś tego power15 ?

Skomentuj

Myśle że branie porównań z takich zawodów to pomyłka.Dla nas ma być nie tylko głośno,ma być też jakość.A i warunki użytkowania są całkiem odmienne co też ma bardzo duży wpływ na brzmienie.Uprzedzając komentarze,byłem na takich zawodach kilkakrotnie i nie uważam je jako wyznacznik w wyborze sprzętu,to jest jak strongmen,kto mocniejszy.
        PZDR

Skomentuj

Boschmann modelu teraz nie pamiętam moc muzyczna1800W mierzona ok750W rms dwie sztuki, dwa akumulatory trzy kondensatory alternator 90A przewody 25m2
          po zatym BEYMY mam przewinięte na 2om frajda niesamowita orginalne zaślepki przeciwpyłowe rozsypały się

Skomentuj

set opisz troche jak grają te powerki, opisz charakterek troche o nich zgromadzono informacji w tym poscie ale nie zaszkodzi poznac i twoją zarówno co do 12 jak i 15 calowej wersji.

Skomentuj

głośniki są naprawde super, ich wada to wielkość skrzyń
              Es300 gra w 40l a power12 40l gra bardzo twardo a głośno nie da się słuchać POWER15 jest poza konkurencją w tej cenie bass jest pełny ale nie męcz
              kiedyś na zlocje w łodzi sędziowie z konkursu na jakość wsiedli do mojego golfa wysiedli w szku ze tak nisko moze zejść basik ale skrzynia miała 120l
              chwilowo woże power15 w 75l gra szybko ale nie tak głeboko

Skomentuj

Czaruję...
              X