Witam.
Pozwolę sobie wykorzystać L. mojej małej.
Owszem Nakamichi to solidne kultowe jednostki..
Jak bardzo wierzysz w to że gość odda to radyjko za 600zł?
Pokarz mi głośniki "pod radio"(30/40w) które pokarzą klasę i w pełni wykorzystają walory, możliwości tej jednostki?
Nie ma się co łudzić.
Do odsłuchu trzeba się solidnie przygotować sprzętowo.
to w końcu tylko jeden z elementów układanki. Trzeba jeszcze przygotować się na wyrafinowane głośniki,
doskonałe wzmacniacze, świetne kable jak i na całe samochodowe otoczenie.
Byle jaki montaż skazuje radio na straszliwy byt. Perfekcja po prostu zobowiązuje.
'Kolejnym bardzo istotnym szczegółem jest zabezpieczenie antykradzieżowe, a raczej "jego brak".
Nakamichi najwyraźniej uznało, że w przypadku tak wyrafinowanego sprzętu, zdejmowany panel byłby
przykładem wyjątkowego bezeceństwa. Z drugiej zaś strony, zawsze można sobie pozwolić na dobry parking,
skoro wydatek na Nakamichi jakoś specjalnie nie wzruszył naszej kondycji finansowej. Oto cena,
jaką płaci się za wyjątkowość.
Nie ma co na siłę starać się być wyjątkowym(oryginalnym).
Oryginalność w audio ocenia się raczej z zamkniętymi oczami.
ps; Krzysiek191022 przykro że, bez klasy zakończyłeś temat Lady.
Pozwolę sobie wykorzystać L. mojej małej.
Owszem Nakamichi to solidne kultowe jednostki..
Jak bardzo wierzysz w to że gość odda to radyjko za 600zł?
Pokarz mi głośniki "pod radio"(30/40w) które pokarzą klasę i w pełni wykorzystają walory, możliwości tej jednostki?
Nie ma się co łudzić.
Do odsłuchu trzeba się solidnie przygotować sprzętowo.
to w końcu tylko jeden z elementów układanki. Trzeba jeszcze przygotować się na wyrafinowane głośniki,
doskonałe wzmacniacze, świetne kable jak i na całe samochodowe otoczenie.
Byle jaki montaż skazuje radio na straszliwy byt. Perfekcja po prostu zobowiązuje.
'Kolejnym bardzo istotnym szczegółem jest zabezpieczenie antykradzieżowe, a raczej "jego brak".
Nakamichi najwyraźniej uznało, że w przypadku tak wyrafinowanego sprzętu, zdejmowany panel byłby
przykładem wyjątkowego bezeceństwa. Z drugiej zaś strony, zawsze można sobie pozwolić na dobry parking,
skoro wydatek na Nakamichi jakoś specjalnie nie wzruszył naszej kondycji finansowej. Oto cena,
jaką płaci się za wyjątkowość.
Nie ma co na siłę starać się być wyjątkowym(oryginalnym).
Oryginalność w audio ocenia się raczej z zamkniętymi oczami.
ps; Krzysiek191022 przykro że, bez klasy zakończyłeś temat Lady.
Skomentuj