Pierwsze wrażenia odsłuchowe są bardzo pozytywne, ale co z tego, jak po 2 miesiącach od nazwaniu go hitem, niestety ale w wielu przypadkach zestaw trzeba wymienić na coś innego. Jego właściciele przeważnie przesiadają się na Hertze-Nertze czyli z waszych opinii z deszczu pod rynnę? :P
tylko czytalem ze nertze tez siadaja wiec wolalbym wieksza polke , nawet zastanawialem sie na morel tempo 6 ale wydaje mi sie ze drzwi wygluszone tymi matami nie przyjma dobrze morelkow chyba ze ktos z was mi poleci ??
tani dobrze grajacy system to simplex z tweeterem w wersji 25
z czystym sumieniem moge go polecic
bardzo latwy do zgrania pasywnie system nie nastreczajacy problemow
chodzi tylko o to zeby nie palilo zwrotnic ani glosnikow ... ;d a podobne w dźwięku do diory bo nie powiedzialem ze sa złe tylko poprostu nie wytrzymuja mojej muzyki widocznie bo slucham dosc cięzkiej muzyki i przedewszystkim glosno
lklukasz a na priv xD
PROSZE O JAKIES KONKRETY BO JUZ 2 TYDZIEN LECI A JA NIE MAM GLOSNIKOW
---------- Post dodany o 15:32 ---------- Poprzedni post o 21:16 ----------
chyba jednak zdecyduje sie na morel tempo 6 za 500 zl - to dobra cena ??
tylko czy moje wygluszenie nie jest za kiepskie na nie ;D matami APP mam wygluszone twarde od srodka miękkie na zewnatrz
---------- Post dodany o 17:44 ---------- Poprzedni post o 15:32 ----------
Przepraszam ze tutaj ale nie chce zaśmiecać forum , Czy moze mi ktoś podpowiedziec jakich parametrow musze kupić kondensator do tego sprzętu ? bo jak tylko wlacze glosniej muzyke podczas jazdy akumulator mowi dosc
Skomentuj