175 + 100zl zwrotnice. o ile lklukasz je sprzeda...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czy taki zestaw się nadaje??
Collapse
X
-
Rekomendowany litraż: 45L@35Hz - Bass Reflex lub 30L Closed<--- to poleca producent głośnika, sam wybierz czy wolisz otwartą czy zamkniętą, osobiście byłbym skłonny wybrać zamkniętą. Ten wzmacniacz który podałeś jest za słaby, szukaj czegoś koło 100 wat na kanał, jeżeli chcesz głośniki które podaje kolega i tego stx.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez 19gringo91 Zobacz postabo niestety na zestaw od lklukasza sie spóźniłem :/
w ogloszeniach masz tempo po mojej naprawie
gorsze niz zestaw lukasza, ale to nadal najtanszy zestaw ktory gra
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dan124 Zobacz postaPrzecież mowa cały czas o systemie ama.
Do rzeczy:
Niejako wymuszacie montaż tylko u siebie, rozumiem że to autorski projekt i macie do tego prawo, ale już bez przesady żeby kazać przyjeżdżać komuś aż z Zielonej Góry,
macie zarobek na skompletowaniu głośników + budowie zwrotnic + plus jeszcze za montaż chcecie przyciąć, gdzie tu DIY?
Nie na temat...
Może mój wkład w to forum nie był za duży - może niektórzy pamiętają tanie frezarki z leclerca które jak frajer (teraz tak sądzę) wysyłałem za grosze (45zł frezarka z wysyłką) forumowiczom, nawet lklukasz-owi z tego co pamiętam. Płytki pod lm4780 też zamawialem i wysylalem za śmieszne pieniądze także lklukasz skorzystał, a teraz nawet nie odpisał na wiadomość z prośbą o udostępnienie zwrotnicy do zestawów których już nawet nie sprzedaje (ama + mission), no cóż trudno przejechalem się troche i mam nauczkę na przyszłość.
Skomentuj
-
My nigdzie osobiście nikomu tego zestawu nie proponowalismy
To, ze osoby ktore miały okazje go słuchać sa zadowolone i proponują go dalej to miłe
Montujemy rożne zestawy glosnikowe do roznych samochodow
Niekiedy ludzie przyjeżdżają i pytają co i za ile wlozyc
Zdarza sie, ze kupują drogie znane systemy ktore niestety nie graja
Wolimy wiec wlozyc nasz zestaw i wypuścić auto z pełnym zadowoleniem z obu stron
Chyba mamy do tego prawo?
Zostało juz dosłownie kilka zestawów i mamy prawo zrobic z nimi co chcemy
Jak wchodził ten zestaw to były awantury, ze nie gra itd
Teraz cena używanego zestawu przewyższa ponad 2x cenę w jakiej były sprzedawane
Dziwne co?
Co do zwrotnicy to nie moge jej udostępnić
Nie jest tylko moja własnością a wspólna
Zrobiona została jako projekt komercyjny a nie dla użytku DIY
Nie było o niej słowa na forum
Swego czasu była mocna dyskusja na ten temat i nie chce jej powrotu
Jak wszyscy to wszyscy musza byc traktowani tak samoJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
ale np ja juz nie kupie i mi nie wyslecie... i nie ma juz co polecac forumowiczom :(
trzeba zaczac szukac nowego zestawu za takie pieniadze
jak juz pisalem w ogloszeniach sa morele tempo - najtanszy zestaw jaki zaczyna powaznie grac
diory sa OK (trzeba sciszyc na maxa tweeter), ale obecnie ceny dziwnie w gore poszly. jakbys kupil za 130-150zl to warto
a jak wypadaja excursiony? http://allegro.pl/excursion-sx-6c-no...087994320.html
woofery sa dobre a jak zestawy?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaJa od siebie polecam 2 i 3 drozne zestawy power basa
suby mnie nie przekonaly wiec zestawu bym nie ruszyl :/
ale obecnie ceny zachecajace
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaJa od siebie polecam 2 i 3 drozne zestawy power basa
U Jorka na stronie essy mozna kupic
o jakie dokładnie modele?DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
Skomentuj