Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy taki zestaw się nadaje??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

175 + 100zl zwrotnice. o ile lklukasz je sprzeda...

Skomentuj

To jaki wzmacniacz byś zaproponował 4kanałowy ?
      Tylko w niższej cenie

Skomentuj

Rekomendowany litraż: 45L@35Hz - Bass Reflex lub 30L Closed<--- to poleca producent głośnika, sam wybierz czy wolisz otwartą czy zamkniętą, osobiście byłbym skłonny wybrać zamkniętą. Ten wzmacniacz który podałeś jest za słaby, szukaj czegoś koło 100 wat na kanał, jeżeli chcesz głośniki które podaje kolega i tego stx.

Skomentuj

jak chcesz tanszy wzmacniacz to trzeba by isc w slaszy sub

Skomentuj

Moglibyście mi zaproponować jakiś dobry zestawik na przód bo niestety na zestaw od lklukasza sie spóźniłem :/

Skomentuj

Zamieszczone przez 19gringo91 Zobacz posta
              bo niestety na zestaw od lklukasza sie spóźniłem :/
              czyli skonczyly sie juz? :(
              w ogloszeniach masz tempo po mojej naprawie
              gorsze niz zestaw lukasza, ale to nadal najtanszy zestaw ktory gra

Skomentuj

Nie na temat...
                nie skończyły sie ale sa dostępne tylko z montażem
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

czyli trzeba szukac nowego zestawu do polecania :(

Skomentuj

Czemu nowy?

Wystarczy podjechać i kompleksowo ogarniemy furę.

Z Łomży to nie tak daleko,bez przesady.

Skomentuj

taka reklama to chyba nie ten wątek

Skomentuj

Przecież mowa cały czas o systemie ama.

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                          Przecież mowa cały czas o systemie ama.
                          Tytułem wstępu - gringo to mój brat, skierowałem go tu bo nie mialem czasu ani dużego doświadczenia w CA.

Do rzeczy:
                          Niejako wymuszacie montaż tylko u siebie, rozumiem że to autorski projekt i macie do tego prawo, ale już bez przesady żeby kazać przyjeżdżać komuś aż z Zielonej Góry,
                          macie zarobek na skompletowaniu głośników + budowie zwrotnic + plus jeszcze za montaż chcecie przyciąć, gdzie tu DIY?
                          Nie na temat...

Może mój wkład w to forum nie był za duży - może niektórzy pamiętają tanie frezarki z leclerca które jak frajer (teraz tak sądzę) wysyłałem za grosze (45zł frezarka z wysyłką) forumowiczom, nawet lklukasz-owi z tego co pamiętam. Płytki pod lm4780 też zamawialem i wysylalem za śmieszne pieniądze także lklukasz skorzystał, a teraz nawet nie odpisał na wiadomość z prośbą o udostępnienie zwrotnicy do zestawów których już nawet nie sprzedaje (ama + mission), no cóż trudno przejechalem się troche i mam nauczkę na przyszłość.

Skomentuj

Popierniczyły mi ise miejscowości ot co.

Po co te wypominki?

Skomentuj

My nigdzie osobiście nikomu tego zestawu nie proponowalismy
                              To, ze osoby ktore miały okazje go słuchać sa zadowolone i proponują go dalej to miłe
                              Montujemy rożne zestawy glosnikowe do roznych samochodow
                              Niekiedy ludzie przyjeżdżają i pytają co i za ile wlozyc
                              Zdarza sie, ze kupują drogie znane systemy ktore niestety nie graja
                              Wolimy wiec wlozyc nasz zestaw i wypuścić auto z pełnym zadowoleniem z obu stron
                              Chyba mamy do tego prawo?

Zostało juz dosłownie kilka zestawów i mamy prawo zrobic z nimi co chcemy

Jak wchodził ten zestaw to były awantury, ze nie gra itd
                              Teraz cena używanego zestawu przewyższa ponad 2x cenę w jakiej były sprzedawane
                              Dziwne co?

Co do zwrotnicy to nie moge jej udostępnić
                              Nie jest tylko moja własnością a wspólna
                              Zrobiona została jako projekt komercyjny a nie dla użytku DIY
                              Nie było o niej słowa na forum
                              Swego czasu była mocna dyskusja na ten temat i nie chce jej powrotu
                              Jak wszyscy to wszyscy musza byc traktowani tak samo
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

ale np ja juz nie kupie i mi nie wyslecie... i nie ma juz co polecac forumowiczom :(
                                trzeba zaczac szukac nowego zestawu za takie pieniadze

jak juz pisalem w ogloszeniach sa morele tempo - najtanszy zestaw jaki zaczyna powaznie grac
                                diory sa OK (trzeba sciszyc na maxa tweeter), ale obecnie ceny dziwnie w gore poszly. jakbys kupil za 130-150zl to warto

a jak wypadaja excursiony? http://allegro.pl/excursion-sx-6c-no...087994320.html
                                woofery sa dobre a jak zestawy?

Skomentuj

Ja od siebie polecam 2 i 3 drozne zestawy power basa
                                  U Jorka na stronie essy mozna kupic
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                    te najtansze graja?
                                    suby mnie nie przekonaly wiec zestawu bym nie ruszyl :/
                                    ale obecnie ceny zachecajace

Skomentuj

No właśnie zestawy graja
                                      Jak za zestaw za 599zl (3 drogi) to naprawdę gra
                                      Zwrotnica zrobiona bardzo uczciwie nawet z możliwością bi-ampingu
                                      Mam takie w domu, moge wrzucić zdjęcia potem
                                      Uczciwy zestaw
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                        U Jorka na stronie essy mozna kupic
                                        A to ciekawe? Brat ma l-60c ale wysokie to uszy kaleczą i średnie tez nie powalają.
                                        o jakie dokładnie modele?
                                        DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Takie:
                                          http://www.powerbass.pl/?91,glosniki...rbass-2xl-603c
                                          http://www.powerbass.pl/?92,glosniki...erbass-3xl-60c
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X