Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skrzynia CL 10litrów, DLS CAD-1000, jaki głośnik?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
    Na strefacaraudio.pl pojawił się ciekawy sub.
    Piszesz o RF 3410?

Skomentuj

Rfp3408 bardziej.

Skomentuj

Zamieszczone przez szczypiorek3323 Zobacz posta
        - Rockford Fosgate P2D28
        mielismy drozszy model.. taki za 500zl w detalu (nie pamietam jaki dokladnie)
        i albo to dziwny glosnik... albo cos w systemie bylo skopane :/

Z budżetówek takich jak Lanzar, Pyle, Phonocar nie znajdzie się nic co zagra przynajmniej poprawnie?
        odpada

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
        Rfp3408 bardziej.
        mam z tej serii 10" i jest OK
        ale nie testowalem w zamknietej

Skomentuj

Czy głośniki soundstream są coś warte? Dokładnie chodzi mi o PXW-10 dual.

Skomentuj

ale ty nie masz szukac grajacego glosnika...
            tylko glosnika ktory zagra poprawnie w 10 litrach!

Skomentuj

Zgadza się, ale też nie chcę się ograniczać do 4 zaproponowanych modeli. Jeśli Soundstream jest coś wart to będę też szukał 20-tki z ich oferty.

Skomentuj

Zgadza się, ale też nie chcę się ograniczać do 4 zaproponowanych modeli. Jeśli Soundstream jest coś wart to będę też szukał 20-tki z ich oferty.
                I myślisz, że każda 8" zagra dobrze w 10 litrach? Dostałeś kilka sprawdzonych typów na tacy, a ciągle szukasz nie wiadomo czego... Jeśli to dla ciebie za mało, to powiedz, że masz do wydania 500zł i dorzucimy jeszcze kilka propozycji.

Skomentuj

Właśnie wręcz przeciwnie, szukam cały czas na necie najtańszej opcji. Nic na tacy nie dostałem, zaproponowaliscie, ale na necie w chwili obecnej z tych typów nic nie ma.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Mogę mieć rockforda fosgate P2D2-8 starszy model, z płaską niebieską membraną za ok. 150zł. Oprócz Pawła S. nikt się nie wypowiedział. Nie znacie tego modelu?

Skomentuj

Dla mnie rockford to tylko old school
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nowy model to to nie jest, ale old school również nie: http://g-ecx.images-amazon.com/image...01JT7CQ6-1.jpg

Skomentuj

Świeżynka.

Skomentuj

W sprzedaży już go nie ma, ten go chyba zastąpił:

Skomentuj

Dżizas.

Skomentuj

Wygląda kosmicznie, ciekawe jak gra

Skomentuj

Miałem system przedni z tej kolekcji
                                Na wysokotonowce była wielka i ciężka tuba

Odesłałem jeszcze szybciej jak przyszedł

To wszystko chińskie swierzaki
                                Ten sprzet nic sobą nie reprezentuje
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                  Miałem system przedni z tej kolekcji
                                  Na wysokotonowce była wielka i ciężka tuba

Odesłałem jeszcze szybciej jak przyszedł

To wszystko chińskie swierzaki
                                  Ten sprzet nic sobą nie reprezentuje
                                  Mówisz o tym najnowszym, czy tym poprzednim, który mam możliwość kupić?

Skomentuj

W sprzedaży już go nie ma, ten go chyba zastąpił:
                                    i tego mielismy. gral dziwacznie :/
                                    albo to wina glosnika, albo systemu, ale gralo to dziwnie :/

Skomentuj

Paweł S., żeby mieć pewność (bo trwają negocjacje ze sprzedającym), mieliście tego nowego? Na czym polegała "dziwność" jego grania?

Skomentuj

Na czym polegała "dziwność" jego grania?
                                        glosnik o duzym x-max ale na bardzo sztywnym zawieszeniu. dlugo sie wygrzewal, ale nadal nie pracowal jak inne glosniki
                                        gral przyjemnie niskim basem, ale najnizszego nie odtwarzal, a z "kopem" mial tak dziwne problemy ze brzmial tak jakby wzmacniacz byl przesterowany czy glosnik uszkodzony
                                        czyli majac glosnik za 500zl nie mam pelnego pasma basu :/
                                        ale nie wiem czy to byla wina glosnika bo nie zmienialismy ani suba ani wzmacniacza. moze to byla nawet wina radia

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                          glosnik o duzym x-max ale na bardzo sztywnym zawieszeniu. dlugo sie wygrzewal, ale nadal nie pracowal jak inne glosniki
                                          gral przyjemnie niskim basem, ale najnizszego nie odtwarzal, a z "kopem" mial tak dziwne problemy ze brzmial tak jakby wzmacniacz byl przesterowany czy glosnik uszkodzony
                                          czyli majac glosnik za 500zl nie mam pelnego pasma basu :/
                                          ale nie wiem czy to byla wina glosnika bo nie zmienialismy ani suba ani wzmacniacza. moze to byla nawet wina radia
                                          Rozumiem. Ale nadal nie sprecyzowałeś który testowałeś, najnowszy model, czy ten, który ja mam możliwość kupić. Mój to model z 2007r..:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X