Zamieszczone przez dan124
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Skrzynia CL 10litrów, DLS CAD-1000, jaki głośnik?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez szczypiorek3323 Zobacz posta- Rockford Fosgate P2D28
i albo to dziwny glosnik... albo cos w systemie bylo skopane :/
Zamieszczone przez szczypiorek3323 Zobacz postaZ budżetówek takich jak Lanzar, Pyle, Phonocar nie znajdzie się nic co zagra przynajmniej poprawnie?
Zamieszczone przez dan124 Zobacz postaRfp3408 bardziej.
ale nie testowalem w zamknietej
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szczypiorek3323 Zobacz postaZgadza się, ale też nie chcę się ograniczać do 4 zaproponowanych modeli. Jeśli Soundstream jest coś wart to będę też szukał 20-tki z ich oferty.
Skomentuj
-
Właśnie wręcz przeciwnie, szukam cały czas na necie najtańszej opcji. Nic na tacy nie dostałem, zaproponowaliscie, ale na necie w chwili obecnej z tych typów nic nie ma.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Mogę mieć rockforda fosgate P2D2-8 starszy model, z płaską niebieską membraną za ok. 150zł. Oprócz Pawła S. nikt się nie wypowiedział. Nie znacie tego modelu?
Skomentuj
-
Nowy model to to nie jest, ale old school również nie: http://g-ecx.images-amazon.com/image...01JT7CQ6-1.jpg
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaMiałem system przedni z tej kolekcji
Na wysokotonowce była wielka i ciężka tuba
Odesłałem jeszcze szybciej jak przyszedł
To wszystko chińskie swierzaki
Ten sprzet nic sobą nie reprezentuje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szczypiorek3323 Zobacz postaW sprzedaży już go nie ma, ten go chyba zastąpił:
albo to wina glosnika, albo systemu, ale gralo to dziwnie :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szczypiorek3323 Zobacz postaNa czym polegała "dziwność" jego grania?
gral przyjemnie niskim basem, ale najnizszego nie odtwarzal, a z "kopem" mial tak dziwne problemy ze brzmial tak jakby wzmacniacz byl przesterowany czy glosnik uszkodzony
czyli majac glosnik za 500zl nie mam pelnego pasma basu :/
ale nie wiem czy to byla wina glosnika bo nie zmienialismy ani suba ani wzmacniacza. moze to byla nawet wina radia
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaglosnik o duzym x-max ale na bardzo sztywnym zawieszeniu. dlugo sie wygrzewal, ale nadal nie pracowal jak inne glosniki
gral przyjemnie niskim basem, ale najnizszego nie odtwarzal, a z "kopem" mial tak dziwne problemy ze brzmial tak jakby wzmacniacz byl przesterowany czy glosnik uszkodzony
czyli majac glosnik za 500zl nie mam pelnego pasma basu :/
ale nie wiem czy to byla wina glosnika bo nie zmienialismy ani suba ani wzmacniacza. moze to byla nawet wina radia
Skomentuj
Skomentuj