pod opera wogole nie dziala a pod IE pusta strona :P
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kolejny sub CarPower CRB-12TC
Collapse
X
-
Wooow rzeczywiście. To ja tu widzę, że np. ARN188 ma odpowiedniku nie tylko hannsena ale i monacora - przecież są identyczne, pewnie tylko nalepki z tyłu inne (ciekawe jakby je zdarł, bo oryginały mają z tyłu farbą wypisane TVM). Jednak jezeli miał bym wybierać to tyko złoty środek - czyli w tym wypadku prudukt formy Tesla :)
Skomentuj
-
ktos musi sie pozwiecic i kupic ARNy od Tesli, Monacora i Hansena i wtedy wszystko sie okaze jak pomierzy sie SW, moze SoundWave masz jakies zaskurniaczki na cele charytatywno-testoweja moze niedlugo kupie STX'a AP zeby porownac go do innych wooferow ktore dobrze znam bo przecie nie bede go porownywal do mojej obecnej zabawki DLS'a bo jest jakies osiem razy tanszy ten stx wiec bedzie napewno przepasc jakosciowo, ale poronam napewno do GT4 i prau innych
Skomentuj
-
tesli i monacora niema co porównywać bo to te same głośniki tesla robi diła dla Vestry a teraz dla monacora - zadna nowość - podałem to jako przyklad jest tam tez tonsil 10-80-?T i pare innych firm.....
co do porównania tesla hansen to na oko wam powiem że tesla wygląda 10x lepiej..... pozatym cena hansenów jest taka sama albo i wyzsza to ja jednak wole sprawdzone tesle :) jak mi ktoś podeśle hansenowski odpowiednik ARN 150 XW albo 188 to moge zmierzyć bo te mam/miałem
Skomentuj
-
Pawel S., to dziwne pytanie.Bo zalezy co sie rozumie poprzez słowo "lepiej".
Ja osobiście preferuje brzmienie szybkie,punktowe,kto inny znowusz powie że woli jak dołem dobrze kręci.Na Twoje pytanie nie ma neutralnej odpowiedzi.
SLS i AP do dwa rózne światy,inny charakter,co nie znaczy że jeden jest lepszy niz drugi.Z pewnościa obydwa sa dobre.Pozostaje tylko kwestia co bardziej komu do gustu przypadnie.
Ja z tego pojedynku jednoznacznie do muzy wybieram AP,i wiem co mówie.Muzyka ma być żywa,jak trzeba nerwowa,jak trzeba spokojna,kojąca.A tego SLS mi nie da.Poprostu wybrałem kompromis.Choc to tylko STX.
Moja wypowiedź dotyczy ścisle zastosowania w car audio.
Skomentuj
-
sls muli i ciagnie jak moze jak sie juz nakreci to nie moze wyhamowac ...to co ja naprzyklad lubie do dance ...jakby udalo tak samo wepchnac go do Ca jak do domu to nie szukalbym innego glosnika
lubie jak bas jest rozlazly... kontrola to tez jest na ktoryms miejscu ...lubie auto glosne ...z daleka z glebokim niskim basem... i w przeciwienstwie do Umberto nie lubie jak cos kopie ...w domku to co innego. Ma byc infrahehhe
ogolnie robimy oftopa (ja tez)
moze oddzielny topic ? (Pawel S) ??
Skomentuj
-
witam
panowie bardzo chetnie bym podyskutowal ale niestety mam problemy z dostepem do internetu (mam nadzieje ze chwilowe)
Umberto masz racje nie wyrazilem sie zbyt precyzyjnie
slucham techno, trance, dance, czasami dla odmiany cos z za oceanu
jestem mlody wiec chce jeszcze troche poszpanowac wiec ma byc glosno i calkiem nisko
zamawialem dla kolegi SLS'a 12 i wlozylismy go do samochodu (golf mk2)
B-R 65dm3 ok40hz
na samym radiu gral calkiem ciekawie a jak doszla presylka z monacorem 4*75W to juz byla niezla zabawa. glosniczek naprawde mi odpowiada
prawdopodobnie po wakacjach kupuje wlasny samochod wiec zacznie sie dopiero zabawa w CAR AUDIO
mam juz niezle plany do zagospodarowania wnetrza i bagaznika W124 kombi
jak skoncze kolegi samochod to bardzo chetnie bym pojechal na jakis zlot pochwalic sie sprzecikiem - ale cos blizej wakacji
Peugot 206 Peerless: NDT53+C165IP+Resolution 10 - brak wzmaka, zabudowy tweeterow i lepszego radia
Skomentuj
Skomentuj