Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mivoc HQ 16520

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

umberto: mam pytanie czy będziesz sprzedawał swoje hertze jak masz teraz te mivoci?

[ Dodano: 2006-06-04, 17:54 ]
    sprawiłbym sobie te mivoci ale boje się ze nie wejdą, pewnie musiał bym kroic blache w drzwiach:(

Skomentuj

sphinx, hertze już dawno sprzedałem.
      A do jakiego auta byś to pakował?Może warto dobrze obmierzyć i ew. drzwi przyciąć.
      Bo jak bym miał teraz kupować hertze to wolałbym arx tesli,powaga.
      Pomyśl bo to nie lada okazja.A więcej chyba być nie będzie,mivoc milczy na temat systemówek.

wojtus, to raczej ja muszę podziekować.Za "wygrzebanie" aukcji i tematów związanych z tymi głosnikami.Bez tego bym ich nie miał.

Skomentuj

umberto: Do peugeota 405 pakuje mivoci, bo właśnie je zakupiłem. Jak nie wejdą to będe ciął blache. Ale myśle że tak źle nie będzie. Jutro się biore za wytłumianie drzwi i będe czekał na głośniczki. Muszę tylko pomyśleć o dystansie. W sumie u mnie jest ale oryginalny plastikowy więc może nie wytrzymaż ciężąru takiego głośnika i nie będzie dokładnie umocowany głośnik. Muszę coś pomyśleć nad tym. Dzięki za pomoc przy wyborze głośników. Za taką cenę nic lepszego się nie znajdzie i co najwżniejsze to zestaw nie trzeba się martwić o dobieranie wysokotonówek.

Skomentuj

[ Dodano: 2006-06-04, 23:21 ]
          umberto mam nadzieje ze słusznie zachwalasz, bo tez sie skusiłęm czuje ze ostro bede musiał ciąć blache na te glosniki ale czego sie nie robi zeby lepiej grało
          jak odbiore i i zamontuje równiez podziele sie spostrzezeniami
          spinx napisz jak ci dojdzie bo na tej samej aukcji kupilem i w tym samym dniu (zeby tylko ten koles z tego perfekta czego przy paczkach nie popierd......)

Skomentuj

potencjalek: no zobaczymy może wszystko bedzie ok i mam nadzieje że szybko paczka przyjdzie.

[ Dodano: 2006-06-05, 21:46 ]
            drzwi już dzisiaj wytłumiłem, efekt już na moich starych gerhardach slychac, wiec pozostaje czekac tylko na glosniczki mivoc.

Skomentuj

umberto mam pytanie mozesz zobaczyc ile ma srednicy magnes ??

Skomentuj

i jeszcze jak sobie poradza te glosniki pod radiem? bedzie "grało"??
                low-END

Skomentuj

mlody1921, musiał bym je wywlekać a to nie jest takie proste obecnie,szkoda że od razu nie zmierzyłem.Cholera :/

wojtus, powiem Ci szczerze,dla mnie podpinanie takich zestawów pod samo radio to jak przestępstwo.Owszem,będa grać ale nigdy nie pokażą na co je stać,co oferują.
                  Nawet byle badziewie przy solidnym zasileniu gra lepiej a co mówić taki niezły produkt jak te mivoci.
                  "Grało" będzie,tylko jak...
                  Obecnie za naprawdę śmieszne pieniądze mozna kupić całkiem fajny uzywany wzmak,ja za swój dałem 50 zł.Może warto pomysleć?

Skomentuj

nie no wzmaka to mam.. tylko ze dwu-kanalowke... chyba bede musial zrezygnowac z suba albo puscic go w pelnym pasmie (tri-mode sie zrobi, a dwa to 20cm to chyba moze pograc na pelnym pasmie?), chyba ze jescze jakis filtr dolno-przepustowy sie da...
                    low-END

Skomentuj

Z pełnym pasmem będzie dupa.Pomyśl nowym napędzie.Inaczej sie nie da.

Skomentuj

jestem podatny na sugestie jak mała dziewczynka... hehheh

przeczytałem o AP => kupiłem.

przeczytałem teraz o mivocu => kupiłem.

:-)))))))))))))))

Skomentuj

no mivoc wyglada ladnie... jak bedziesz go dlugo wozil to sie moze zalapie posluchac... a jeszcze tylko powiem ze hertz to fktycznie... hmm troche zenada... ostatnio montowalem mialem zabawe wlasnie z dsk`a i powerbassami ck i bk... zarowno pod wzgledem gory jak i dolu hertz odpada... a co do powerbassa to jest spora roznica miedzy wysokimi w nich pomimo zastosowania jednej kopolki... jednak po rozebraniu zwrotki sporo staje sie jasne... w tanszej wersji basik jest niski ale dosyc rozlazly co kto lubi... jednak przy kupowaniu tanszego zestawu polecam prace nad zwrotka... pisze to bo wczesniej widzialem jakies wtracenia apropo PB...

Skomentuj

no i pieknie... zanim dostane kase ze stypendium (pier%&¤ne urzedasy) to juz w ogole nie bedzie mivocow... :/
                            low-END

Skomentuj

mlody1921: srednica magnesu 10 cm chyba, tak jest w tabelce w tescie niemieckim

Skomentuj

no to po sesji (pie;/.,./;'[]nej) zabieram sie za pomiary i zakladamy ;]

Skomentuj

sphinx doszły ci juz?? bo ja czekam i czekam i doczekac sie nie moge :/

Skomentuj

jeszcze mi nie doszly tez czekam :(

[ Dodano: 2006-06-08, 15:43 ]
                                    potencjalek: masz juz moze glosniki, bo ja nadal nie mam :(

Skomentuj

wlasnei mi przyszły
                                      one naprawde sprawiają wrazenie solidnych i porządnych oby tak grały
                                      zabieram sie za montaż (troche to pewnie potrwa :/ , dystanse , cięcie blachy itp)

Skomentuj

Napisz pozniej jak sie sprawują. Do mnie niestety jeszcze nie przyszły, mam nadzieje ze jutro będą.

Skomentuj

Dodam tylko że zwrotki sa do poprawki,zrobili je do bani.Może jak czas pozwoli i nowe projekty to się z nimi pobawie.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X