Chodziło mi do Holtrona. Sama gotowa płytka w altronie kosztuje ponad 30zł a gdzie reszta elementów więc niewiem jak by miałby troche kasy mi zostać...
drukujesz na zwykłym papieże i idziesz na xero z kerdowym i wtedy masz jak z lasera... Kupujesz b327 w elektronicznym i wytrawiasz w starym garnku z woda do którego wkładasz wiadereczko plastikowe do którego dajesz wytrawiacz z wodą i na oko pilnujesz temperatury wiem że to nie profesjonalne ale DIY na całego i u mnie się sprawdza...
Trzeba mieć gdzie to wydrukować na drukrace laserowej i potem mieć w czym to wytrawić:)
z tego co mnie nauczono to pytania kończy się znakiem zapytania to raz, a te 2 cytaty w/w nie są pytaniami tylko biadoleniem... Jak już będziesz miał płytkę i części to trzeba to polutować i uruchomić, straszne nie?
jak CI sie nie chce to na elektrodzie jest koleś co praktycznie tylko trawieniem tych holtonów się zajmuje, płytki sprzedaje po 15zł do projektu przema nie brałem u niego bo miał drogo reszte elementów a że jestem sknera to sam wytrawiłem a trany z allegro wzialem
Skomentuj