Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak podłączyć Unitra Radmor/PA-1801 do kolumny i komputera

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nawet na gniazdku od gramofonu?Powinno dudnić aż strach.

Skomentuj

Tak nawet na gniazdku od gramofonu. Dodam że bezpieczniki już sprawdziłem i przeczyściłem i wszystkie są ok

Skomentuj

Zrób fotkę gniazd wejściowych i frontu dla tych co nie znają RADMORA - wyraźną, to może Ci kto pomoże.
        No i jak kolega majkipe wcześniej wspomniał, trochę kreatywności...

Skomentuj

mozesz masz radmora w wersji ze zworka ktora montuje sie w gniazdo din do ktorego wpina sie korektor ??

Skomentuj

mam radmora w wersji 5102 ten bez zworki zworkę jak się nie mylę wkładało się w wersji 5102-TE.

Fotki w pierwszym poście chyba dość wyraźne?

Skomentuj

szczrze nie zalaczalem tych fotek ale masz racje ta zworka byla w wersji TE wg mnie masz cos nie tak z masa od selektora a dokladnie od przelacznika zmiany zródeł idz od niego az do samych wejsc din i zobacz czy nima gdzie jakiegos naderwania albo czy niema jakiegos zimnego lutu

Skomentuj

Najprościej sprawdzisz to kawałkiem drutu.Wkładaj go po kolei do każdego złącza w gniazdku NIE SIECIOWYM,i będziesz wiedział gdzie jest wejście.Kabel który kupiłeś może być odwrotny.

Skomentuj

przecież wyraźnie napisałem kabel już sprawdziłem i jest ten co powinien być

[ Dodano: 2010-08-03, 23:13 ]
                  Ludzie en schemat z którym sprawdzałem był porostu zły teraz poprawnie zmieniłem połączenie kabli i jest ok dzięki wszystkim za pomoc

Skomentuj

Schemat jest dobry,tylko czy od dobrej strony wtyku sprawdzałeś?Jednak można samemu coś wymyślić.

Skomentuj

Czaruję...
                    X