Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Hybryda
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
a ja czekam na zasilanie)
czy osoby zamawiajace myslal juz o elementach? moze jakies grupowe zakupy???
Zostaw komentarz:
-
Czy są jacyś chętni na drugą edycję płytek pod hybrydę..? Jest już kilku chętnych, ale to jeszcze zbyt mało.. Więc kto zainteresowany pisać..:)
Zostaw komentarz:
-
Otrzymałem dziś info że płytki są gotowe. Nie wiem jednak kiedy je odbiorę najprawdopodobniej po majówce.
Co do zasilania to szykuje małą niespodziankę :)
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaNie jest źle
Zamieszczone przez El_liero Zobacz postaJa mam w zwrotnicy aktywnej 3Hz i 680kHz i GSM graAle po włożeniu do metalowej puszki po herbacie cisza :) Nawet jak wzmacniacz jest w obudowie metalowej to często łapią kable głośnikowe.
Zamieszczone przez El_liero Zobacz postaa i co ma na celu R59 równolegle na wejściu?
Zostaw komentarz:
-
raven na wejściu masz filtry 3Hz i 480kHz.
Ja mam w zwrotnicy aktywnej 3Hz i 680kHz i GSM gra... Czy u ciebie przy tym filtrze DP f(-3dB)=480kHz nie masz tego problemu? A może tutaj chodzi o WO, które siedzą w mojej zwrotnicy a z tranzystorami (u ciebie) nie ma tego problemu?
---------- Post dodany o 11:45 ---------- Poprzedni post o 11:44 ----------
a i co ma na celu R59 równolegle na wejściu? Symuluję impedancję wejściową końcówki?
Zostaw komentarz:
-
Nie jest źle :)
Zobacz czy górna blacha pasuje pod radiatory jak są dwie płytki wstawione.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaCiasno?:P Przecież akceptowałeś wszystkie wymiary
Zostaw komentarz:
-
A więc tak :
Dostałem maila z merkara i chyba płytki są w produkcji :biggrin: Niestety moje pytanie na temat terminu zostało nie zauważone albo celowo pominięte.
Co do obudowy. Zrobiłem małą przymiarkę i... i miejsca jest mniej niż mi się wydawało :biggrin: Jutro wrzucę fotę :)
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaObudowa jest już u mnie. Podoba mi się tylko nie wiem czy dno wytrzyma ciężar trafa
Zostaw komentarz:
-
raven~sorrrki jesli jeszcze sie da to dzis wplace, po prostu sprawy mocno sie skomplikowaly, moja dziewczyna w szpitalu, miala powazna operacje i tak wyszlo...
jesli jeszcze moge doplacic daj znac;
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez kekon Zobacz postaMIKI - 2 sztuki Zibi - 2 sztuki bawolek - 2 sztuki jq - 2 sztuki mati553 - 2 sztuki El_liero - 2 sztuki csbiczek - 4sztuki + ewentualne 4kpl zasilaczy jeśli będziesz robił dudas - 2sztuki MBWAS010 - 2sztuki + ewen. 2kpl zasilaczy jesli beda. kekon - 2sztuki
---------- Post dodany o 17:22 ---------- Poprzedni post o 11:56 ----------
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaDzisiaj posłałem obudowę do ravena. Czekam na fotki końcowe z zainstalowanymi płytkami
Nie mam wpłaty ani żadnej info od MIKI rozumiem że rezygnuje ?
---------- Post dodany o 19:58 ---------- Poprzedni post o 17:22 ----------
No to teraz zbieram kasę i znikam na kilka dni :biggrin:
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaraven1985 krzyczę
Zostaw komentarz:
-
Dzisiaj posłałem obudowę do ravena. Czekam na fotki końcowe z zainstalowanymi płytkami :)
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: