Ciekawe gdzieś już widziałem to zdjęcie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pre-amp Produkcji Borysa
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Slawomir.Dyll Zobacz postaCiekawe gdzieś już widziałem to zdjęcie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez serw.electro Zobacz posta
Chwile po wymianie wiadomości ze mną usunął ogłoszenia (30.12.2016).
Mimo że zrobiłeś wpłatę przed świętami on próbował sprzedać ten wzmacniacz dalej .
Jednemu z użytkowników DIYAudio składał propozycję 27.12.2016 że sprzeda za 600 zł.
Mam nadzieję że nikt inny nie zrobił mu wpłaty.
Panowie !!! Dużo rozwagi przy tego typu ofertach.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez serw.electro Zobacz postaCo masz na myśli pisząc że widziałeś gdzieś to zdjęcie?Widziałeś gdzieś ogłoszenie? Te zdjęcie zostało zrobione dziś wiec nigdzie oprócz diyaudio go nie ma.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez toopcool Zobacz postaWidać że to co napisałem do sprzedawcy dało mu do myślenia .
Chwile po wymianie wiadomości ze mną usunął ogłoszenia (30.12.2016).
Mimo że zrobiłeś wpłatę przed świętami on próbował sprzedać ten wzmacniacz dalej .
Jednemu z użytkowników DIYAudio składał propozycję 27.12.2016 że sprzeda za 600 zł.
Mam nadzieję że nikt inny nie zrobił mu wpłaty.
Panowie !!! Dużo rozwagi przy tego typu ofertach.
Skomentuj
-
Jestem ciekaw jak można coś kupić,a tym bardziej dostać skoro leży u mnie w domu.
Jestem wykonawcą I-Ampa 200 razem z tymi wejściówkami dla kilku osób Miedzy innymi dla użytkownika ,,slawomir.dyl''.
Zdjęcia które zostały wklejone na ten portal zostały wstawione bez mojej zgody.
Kilka osób je dostało z powodu rzekomego zainteresowania.
Widocznie ktoś je wykorzystał bez mojej zgody.
Zdjęcia pokazywały jak wygląda iamp montowany przez zemnie.
Proszę Administratora o usuniecie wszystkich zdjęć zamieszczonych w tematach serw.electro,oraz zdjęcie i opis w temacie Iamp temat Borysa w którym opisał jeden z użytkowników jako jego własność.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Dodam fakt ze nie umieszczałem nigdzie oferty ich sprzedaży!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wladca Zobacz postaJestem ciekaw jak można coś kupić,a tym bardziej dostać skoro leży u mnie w domu.
Jestem wykonawcą I-Ampa 200 razem z tymi wejściówkami dla kilku osób Miedzy innymi dla użytkownika ,,slawomir.dyl''.
Zdjęcia które zostały wklejone na ten portal zostały wstawione bez mojej zgody.
Kilka osób je dostało z powodu rzekomego zainteresowania.
Widocznie ktoś je wykorzystał bez mojej zgody.
Zdjęcia pokazywały jak wygląda iamp montowany przez zemnie.
Proszę Administratora o usuniecie wszystkich zdjęć zamieszczonych w tematach serw.electro,oraz zdjęcie i opis w temacie Iamp temat Borysa w którym opisał jeden z użytkowników jako jego własność.
Dodam fakt ze nie umieszczałem nigdzie oferty ich sprzedaży!
Ciekawe to co piszesz.
Nie dałeś ogłoszenia a zdjęcia rozsyłałeś na " chybił , trafił " , może kogoś zainteresują ?
Skomentuj
-
-
Nie na temat...Widzę tu kilku kandydatów do tego działu: http://diyaudio.pl/showthread.php/18...interes%C3%B3w
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Slawomir.Dyll Zobacz postaNa to wychodzi 😁 płytki takie same 😁 ciekawe kto mija się z prawdą ?
Chciałem trochę ludzi powkurzać i mi się udało.....
Skomentuj
-
Zamieszczone przez piotreq123 Zobacz postaNie na temat...Widzę tu kilku kandydatów do tego działu: http://diyaudio.pl/showthread.php/18...interes%C3%B3w
Skomentuj
-
Zamieszczone przez serw.electro Zobacz postaHaha Swięty Mikołaj...A to taki żarcik na Prila Aprilis.
Chciałem trochę ludzi powkurzać i mi się udało.....
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Slawomir.Dyll Zobacz postaTo był żart ? Jeśli tak to poziom tego żart jest na poziomie ****** !!!!!
Trzeba sobie jaja robić ToopCool i tak bym ci nie sprzedał modułow bo ich nie mam,dostałem jakiś czas temu opcję zmontowania układu za odpowiednią kwotę od pewnej opcej osoby,podesłała fotki czemu nie robić sobie z tego jaj.\
Poto jest te zasrane forum,nic innego tu nie można!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez toopcool Zobacz postaCiekawe to co piszesz.
Nie dałeś ogłoszenia a zdjęcia rozsyłałeś na " chybił , trafił " , może kogoś zainteresują ?
Zamieszczone przez serw.electro Zobacz postaTrzeba sobie jaja robić ToopCool i tak bym ci nie sprzedał modułow bo ich nie mam,dostałem jakiś czas temu opcję zmontowania układu za odpowiednią kwotę od pewnej opcej osoby,podesłała fotki czemu nie robić sobie z tego jaj.\
Tak widziałeś bo je pokazywałem to twoj iamp200.
Skomentuj
-
Nie wiem co trzeba mieć w tej głowie aby takie żeczy robić? Człowiek w dobrej wieże chce pomoc,przy okazji coś zarobić,a taki sobie jaja robi.Jaki sens sprzedawać iapa za 400zl jeżeli czesci kosztowały rzekomo 800zł?
I nawet w tym jest kłamstwo bo części kosztowały okolo 400zł i pcb 200zł czyli 600zł.
Pomyśl chłopie zanim następnym razem napiszesz coś w internecie!!!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez serw.electro Zobacz postaTrzeba sobie jaja robić ToopCool i tak bym ci nie sprzedał modułow bo ich nie mam,dostałem jakiś czas temu opcję zmontowania układu za odpowiednią kwotę od pewnej opcej osoby,podesłała fotki czemu nie robić sobie z tego jaj.\
Znam koszt budowy wzmacniacza i oferty które wystawiłeś od razu były podejrzane i dlatego przykuły moja uwagę.
Po wymianie e-maili ze mną stwierdziłeś że lepiej przekształcić to w " żart" żeby rozmydlić temat.
Jak to mówią " w przyrodzie nic nie ginie". Jak komuś coś odbierzesz to i tobie też ktoś coś weźmie.
Zobaczymy jaki będzie ciąg dalszy " żartu".Last edited by toopcool; 03.01.2017, 19:42.
Skomentuj
Skomentuj