Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pre-amp Produkcji Borysa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ciekawe gdzieś już widziałem to zdjęcie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Slawomir.Dyll Zobacz posta
      Ciekawe gdzieś już widziałem to zdjęcie.
      Co masz na myśli pisząc że widziałeś gdzieś to zdjęcie?Widziałeś gdzieś ogłoszenie? Te zdjęcie zostało zrobione dziś wiec nigdzie oprócz diyaudio go nie ma.

Skomentuj

Zamieszczone przez serw.electro Zobacz posta
        Doszedła jednak dzisiaj Paczka. Po otwarciu paczki ukazał się Iamp-200,taki jak z ogłoszenia. Dodatkowo dostałem woreczek z kilkoma częściami.
        Kontakt z sprzedającym się urwał. Nie otrzymałem żadnych schematów,opisów,aby muc go dokończyć czy ktoś poratuje?

Widać że to co napisałem do sprzedawcy dało mu do myślenia .
        Chwile po wymianie wiadomości ze mną usunął ogłoszenia (30.12.2016).
        Mimo że zrobiłeś wpłatę przed świętami on próbował sprzedać ten wzmacniacz dalej .
        Jednemu z użytkowników DIYAudio składał propozycję 27.12.2016 że sprzeda za 600 zł.
        Mam nadzieję że nikt inny nie zrobił mu wpłaty.

Panowie !!! Dużo rozwagi przy tego typu ofertach.

Skomentuj

Co masz na myśli pisząc że widziałeś gdzieś to zdjęcie?Widziałeś gdzieś ogłoszenie? Te zdjęcie zostało zrobione dziś wiec nigdzie oprócz diyaudio go nie ma.
          Nie chodzi o dokładne zdjęcie tylko o brakujące elementy

Skomentuj

Zamieszczone przez toopcool Zobacz posta
            Widać że to co napisałem do sprzedawcy dało mu do myślenia .
            Chwile po wymianie wiadomości ze mną usunął ogłoszenia (30.12.2016).
            Mimo że zrobiłeś wpłatę przed świętami on próbował sprzedać ten wzmacniacz dalej .
            Jednemu z użytkowników DIYAudio składał propozycję 27.12.2016 że sprzeda za 600 zł.
            Mam nadzieję że nikt inny nie zrobił mu wpłaty.

Panowie !!! Dużo rozwagi przy tego typu ofertach.
            Najważniejsze że dotarło. Kolejne okazję będę bardziej uważnie przeglądał.

Skomentuj

Jestem ciekaw jak można coś kupić,a tym bardziej dostać skoro leży u mnie w domu.
              Jestem wykonawcą I-Ampa 200 razem z tymi wejściówkami dla kilku osób Miedzy innymi dla użytkownika ,,slawomir.dyl''.
              Zdjęcia które zostały wklejone na ten portal zostały wstawione bez mojej zgody.
              Kilka osób je dostało z powodu rzekomego zainteresowania.
              Widocznie ktoś je wykorzystał bez mojej zgody.
              Zdjęcia pokazywały jak wygląda iamp montowany przez zemnie.

Proszę Administratora o usuniecie wszystkich zdjęć zamieszczonych w tematach serw.electro,oraz zdjęcie i opis w temacie Iamp temat Borysa w którym opisał jeden z użytkowników jako jego własność.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Dodam fakt ze nie umieszczałem nigdzie oferty ich sprzedaży!

Skomentuj

Bardzo proszę moje zdjęcie z etapu budowy

Skomentuj

Płytki na podłodze macie takie same?

Skomentuj

Zamieszczone przez wladca Zobacz posta
                    Jestem ciekaw jak można coś kupić,a tym bardziej dostać skoro leży u mnie w domu.
                    Jestem wykonawcą I-Ampa 200 razem z tymi wejściówkami dla kilku osób Miedzy innymi dla użytkownika ,,slawomir.dyl''.
                    Zdjęcia które zostały wklejone na ten portal zostały wstawione bez mojej zgody.
                    Kilka osób je dostało z powodu rzekomego zainteresowania.
                    Widocznie ktoś je wykorzystał bez mojej zgody.
                    Zdjęcia pokazywały jak wygląda iamp montowany przez zemnie.

Proszę Administratora o usuniecie wszystkich zdjęć zamieszczonych w tematach serw.electro,oraz zdjęcie i opis w temacie Iamp temat Borysa w którym opisał jeden z użytkowników jako jego własność.

Dodam fakt ze nie umieszczałem nigdzie oferty ich sprzedaży!

Ciekawe to co piszesz.
                    Nie dałeś ogłoszenia a zdjęcia rozsyłałeś na " chybił , trafił " , może kogoś zainteresują ?

Skomentuj

Na to wychodzi 😁 płytki takie same 😁 ciekawe kto mija się z prawdą ?

Last edited by Slawomir.Dyll; 03.01.2017, 19:00.

Skomentuj

Nie na temat...
                        Widzę tu kilku kandydatów do tego działu: http://diyaudio.pl/showthread.php/18...interes%C3%B3w

Skomentuj

Na to wychodzi 😁 płytki takie same 😁 ciekawe kto mija się z prawdą ?
                          Haha Swięty Mikołaj...A to taki żarcik na Prila Aprilis.

Chciałem trochę ludzi powkurzać i mi się udało.....

Skomentuj

Zamieszczone przez piotreq123 Zobacz posta
                            Nie na temat...
                            Widzę tu kilku kandydatów do tego działu: http://diyaudio.pl/showthread.php/18...interes%C3%B3w
                            Nie da się nie zauważyć że ktoś tu ma sporo wspólnego z ogłoszeniem i próbuje rozmydlić temat.

Skomentuj

Haha Swięty Mikołaj...A to taki żarcik na Prila Aprilis.

Chciałem trochę ludzi powkurzać i mi się udało.....
                              To był żart ? Jeśli tak to poziom tego żart jest na poziomie ****** !!!!!

Skomentuj

To był żart ? Jeśli tak to poziom tego żart jest na poziomie ****** !!!!!

Trzeba sobie jaja robić ToopCool i tak bym ci nie sprzedał modułow bo ich nie mam,dostałem jakiś czas temu opcję zmontowania układu za odpowiednią kwotę od pewnej opcej osoby,podesłała fotki czemu nie robić sobie z tego jaj.\

Poto jest te zasrane forum,nic innego tu nie można!

Skomentuj

Proponuję prezent noworoczny od naszego "zasranego" forum. :)

Skomentuj

Zamieszczone przez toopcool Zobacz posta
                                    Ciekawe to co piszesz.
                                    Nie dałeś ogłoszenia a zdjęcia rozsyłałeś na " chybił , trafił " , może kogoś zainteresują ?
                                    Przepraszam bardzo ale ja nie mam nic wspólnego z ogłoszeniami. Zdjęcia dostały 3 osoby które były zainteresowane złożeniem iampa,nie moja wina ze ktoś je wykorzystał.

Trzeba sobie jaja robić ToopCool i tak bym ci nie sprzedał modułow bo ich nie mam,dostałem jakiś czas temu opcję zmontowania układu za odpowiednią kwotę od pewnej opcej osoby,podesłała fotki czemu nie robić sobie z tego jaj.\

Widać jaki masz poziom inteligencji,niech zgadnę masz z 15 lat? rodzice kupili komputer chcałes się wykazać?

Tak widziałeś bo je pokazywałem to twoj iamp200.

Skomentuj

Internet powinien być dostępny tak jak alkohol - od 18 roku życia.
                                      Jak widać, gimnazjum to stanowczo za wcześnie!

Skomentuj

Nie wiem co trzeba mieć w tej głowie aby takie żeczy robić? Człowiek w dobrej wieże chce pomoc,przy okazji coś zarobić,a taki sobie jaja robi.Jaki sens sprzedawać iapa za 400zl jeżeli czesci kosztowały rzekomo 800zł?
                                        I nawet w tym jest kłamstwo bo części kosztowały okolo 400zł i pcb 200zł czyli 600zł.

Pomyśl chłopie zanim następnym razem napiszesz coś w internecie!!!

Skomentuj

Nie widziałem aby oferty na OLX wystawiało się dla żartu.
                                          Znam koszt budowy wzmacniacza i oferty które wystawiłeś od razu były podejrzane i dlatego przykuły moja uwagę.
                                          Po wymianie e-maili ze mną stwierdziłeś że lepiej przekształcić to w " żart" żeby rozmydlić temat.

Jak to mówią " w przyrodzie nic nie ginie". Jak komuś coś odbierzesz to i tobie też ktoś coś weźmie.

Zobaczymy jaki będzie ciąg dalszy " żartu".
                                          Last edited by toopcool; 03.01.2017, 19:42.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X