ja tez bym prosił na maila te tabelki ciekawe co ruskie wymylili we współpracy z ferdkiem :P
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
pływające światelko do samochodu
Collapse
X
-
uwazam tylko ze takie lampki (moga byc stroboskopy) maja sens tylko w wypadku samochodu ktory jezdzi powyzej 160km/h (wiem ze nie mozna i nie ma gdzie ale sie da :) ) cos takiego daje do zrozumienia juz z daleka ze auto przemieszcza sie z duzo wieksza predkoscia... i wszyscy maja latwiej ...czyli sam kierowca bolida bo ostrzega. Niedzielni tez bo wczesniej zobacza i maja wiecej czasu na wykonanie swojego manewru ucieczki
kiedys widzialem w jakims prototypie zamontowane 6 malych stroboskopow na dachu ...mniej wiecej jak we wlocie tym ktore maja rajdowe samochody WRC...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LUKASZsyrenka, trabant, moze, kashel takeisie tuninguje najlepiej
Skomentuj
-
Zaczynając ten post dazylem do tego by dowiedziec sie czy znalazlo
by sie pare osob zainteresowanych takim urzadzeniem. Osobiscie
nie zalozylbym tego. Mam zrobic prototyp dla kolegi. Wielu z was zrownalo
mnie z blotem wyzywajac mnie od jakiegos wiesniaka tuningujacego
fiaty czy tez polonezy:P Neony pod autem albo postojowy z diodami
tez sa zakazane a jednak mnostwo takich jezdzacych mozna spotkac:P
To jestescie tacy pewni ze nikt by tego nie zalozyl?
Skomentuj
-
wysłałem te tabele zainteresowanym jeśli nie doszły dajcie znać. A co do tuningu to jest z nim troche podobnie jak z tym co robimy i oglądamy na stronie. Jak ktoś lubi majsterkować, zrobić coś samemu, oszczędzić, wiedzieć co się ma to bawi się w różne takie igraszki. Czy chcemy czy nie na subie nikt nie pojeździ, a i na silniku nie da sie muzyki w domu posłuchać (nie licząc naturalnej czasem bardzo pięknej - ferrari)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez domana po co tuning?
Popatrzcie jak to wygląda fajny jest? bo nie się nie podoba. a jak to się prowadzi pewnie na leżąco :P.
Ja nie lubię takich samochodów jak ferrari są za bardzo płaskie. Jak ktoś je skomentowała tak "Wyglądają jak by je walec przejechał" i zgadzam się z tym bo wyglądają tak :)
Jak ktoś ma kase to kupuje takie pojazdy ale wtedy nie ma tej satysfakcji że się coś zrobiło samemu :)
Skomentuj
-
ja widziałem nawet tuning F50
nie iwem po co, bo napewno nie na wyścigi (f50 nie mogą startować w oficjalnych wiścigach), żeby się wyróżniać? też nie bo ich powstało niewiele. A do tego wiecie jakie kryteria musił spełniać nabywca tego cacka?? musiał być zaufanym klientem a pozatym musiał mieć conajmniej dwa ferrari wcześniej !!!!! i takie coś psuć??paranoja!!!!
Skomentuj
-
rozumiem tuning typu AMG, albo jakieś dyskretne M5, bo np. Brabus to czasami przesadza :)
widziałem na koncercie Kaji Paschalskiej jakim ona jeździ i nie mogłem poznać tego marcedesa
A brabus to nawet Maybacha 57 stuningował
http://www.xwheels.net/showcase.php?id=357
takim też bym sie wstydził jeździć... jak ojciec Rydzyk :P
Skomentuj
-
wiecie co... na tematy audio chyba wypowiadacie się tak samo jak na temat samochodów...
jeśli ktoś pisze że woli porsche od ferrari bo jest lepsze a widział taki tylko kilka razy wżyciu to czy wypowiadając się w sprawach audio nie robi podobinie?? jakieś przekonania nie wiadomo sk ąd, nieuzasadnione zamiłowanie do marki itp...
Skomentuj
Skomentuj