Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

UniAMP by Irek - pierwsze testy i odsłuchy :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dla wszystkich zainteresowanych:
    link do pelnej dokumentacji UNIAMPa
    http://rapidshare.com/files/103818573/uniamp.exe

zaladowalem dokumentacje na rapida po to zeby dziesiatki osob nie meczyly irka o schemat...

spis elementow odpalcie w wordzie lub wordpadzie zeby normalnie to odczytac
    0R - R21 R67 = zwora

Skomentuj

hmm a czy Irek zechcialby puszczac do ludzi same PCB?:]]

Skomentuj

Tzn? Co masz na myśli mówiąc same PCB? W tym pliki jest kompletna dokumentacja :mrgreen: . Wiem bo sam dostałem taką od Irka :wink:

Skomentuj

płytki ... :P

Skomentuj

http://pl.wikipedia.org/wiki/Obw%C3%B3d_drukowany

Skomentuj

Takero-będą te nowe fotki :?:

[ Dodano: 2008-03-31, 19:19 ]
              Ale ja wiem co to jest PCB :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                hmm a czy Irek zechcialby puszczac do ludzi same PCB?:]]
                pytalem o PCB bo tez chcialem kupic - narazie niema

a tak swoja droga to ile osob byloby chetnych na zestawy czesci takie jakie robil zibi do symasyma? bo zakup hurtowy bylby bardziej kozystny dla kazdego...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                  a tak swoja droga to ile osob byloby chetnych na zestawy czesci takie jakie robil zibi do symasyma? bo zakup hurtowy bylby bardziej kozystny dla kazdego...
                  Ile taki zestawik mialby kosztowac?
                  Pozdrawiam!!!

Skomentuj

do tego trafa moglby zalatwic Irek po rowniez korzystnej cenie)
                    i w sumie 20osob i mozna samemu zamowic plytki - no chyba ze Irek by chcial sie tym zajac
                    komplet elementow to rowniez dobry pomysl

Skomentuj

Ja byłbym chętny :) Na części napewno, a płytka to zależy ile by kosztowała :)

Bo w sumie samemu też można zrobić :) Najgorsze byłoby wiercenie, ale wiertełko 0,8 może dałoby radę :)

Mimo wszystko, nie ma to jak profesjonalnie wykonana płytka :)

Skomentuj

ja sie na 1 zestaw elementow piszę (bez PCB ....bo lubię sam je robic ...)

.....zreszta Paweł pisałem Ci na GG ze jestem chetny na czesci do uniAMPa

Skomentuj

Pawle, ja się nadal zastanawiam. Jeżeli wyszło by taniej to może też się skusze :wink: . Jednak wiesz co muszę najpierw zrobic :mad: .
                          Pozdro.

[ Dodano: 2008-03-31, 22:13 ]
                          Właściwie to mogę napisac co muszę zrobic, muszę sprzedac stary wzmacniacz. Jeżeli ktoś jest zainteresowany informacjami proszę pisac na pw :smile: . Jest to Denon pma-757 :wink: .

Skomentuj

Ale chwilka, jeśli decydujemy się na te zestawy uniampa, to proponuje zrobić jakąś sensowną listę, bo tak to się bałagan zrobi :) No i najpierw trza się dowiedzieć co i jak w hurtowni, czy gdzieś

Skomentuj

zgadzam sie .....jakis moder niech wywali wszystko ponizej linka do rapida od Pawła.....

a lista chetnych jakis nowy watek :)

Skomentuj

ok - dzisiaj siadam i policze przyblizony koszt kompletu
                                jak zaloze nowy temat to sie przezuci posty

[ Dodano: 2008-04-02, 00:49 ]
                                podliczylem na szybkiego komplet czesci na 30 koncowek - wyszlo mi 700-800zl :| i to bez radiatorow i plytek...
                                tak wiec omijam koszt kondow z zasilacza i tranow koncowych - wtedy wychodzi 350-400zl a tyle moge wylozyc

tak wiec teraz tylko blogoslawienstwo irka i mozemy zamawiac

Skomentuj

a może by tak PCB w pliku żeby można było samemu dać do zrobienia ale moim skromnym zdaniem powinno być jeden kanał jedno zasilanie jeden radiator

Skomentuj

Zamieszczone przez jurek
                                    a może by tak PCB w pliku żeby można było samemu dać do zrobienia
                                    irek nie udostepnia plikow...
                                    poczekamy az irek zamowi i wtedy mozna od niego kupic - napewno bedzie mial taniej niz my :P
                                    Zamieszczone przez jurek
                                    ale moim skromnym zdaniem powinno być jeden kanał jedno zasilanie jeden radiator
                                    a to dlaczego? jak chcesz jeden kanal to sobie nie zmontujesz calego...

Skomentuj

Jurek największy plus tygo wzmacniacza to jego kompaktowe rozmiawry i wszystko w jednym.

Skomentuj

No to gdzie ta lista chętnych :cool: ?

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
                                          No to gdzie ta lista chętnych
                                          narazie poczekamy na odpowiedz irka czy wyraza zgode na cos takiego

ale jest jedno ALE. irek przeciez sam niechcial robic KITow z tego powodu zeby zaraz nie pisaly do niego dziesiatki osob mniej obeznanych z elektronika o byle blachostke lub zeby nie naprawiac spalonych lub zle zmontowaych wzmakow...

tak wiec na wsteppie prosze o zglaszanie sie osoby ktore na 100% sobie z tym poradza...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X