Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

UniAMP by Irek - pierwsze testy i odsłuchy :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ludzie Wy tu gada gadu a ja mam wzmaka z rozpierniczonym preampem, kazdy kanal gra inaczej a nowe kolumny sie tylko przy nim mecza... Tez chce uniampa... :-(

Skomentuj

Zamieszczone przez MormoN
      Tez chce uniampa...
      zaloze sie ze jakby irek zlozyl 100szt uniampa to by poszly w ciagu max 2 tygodni. dzisiaj mielismy spota (4 osoby) i chetni jestesmy na 5 uniampow :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
        zaloze sie ze jakby irek zlozyl 100szt uniampa to by poszly w ciagu max 2 tygodni. dzisiaj mielismy spota (4 osoby) i chetni jestesmy na 5 uniampow
        Pawle zapomniałeś chyba o mnie Ja też chce 1 sztuke

Skomentuj

Zamieszczone przez Michał K.
          Pawle zapomniałeś chyba o mnie
          nie zapomnialem - ja chce ale mam symka wiec nie zmieniam

Skomentuj

jak ktos kiedys bedzie mial luznego uniampa chetnie wyporzyczylbym na tescik jestem ciekaw konfrontacji z symkiem na 2 parach i wypasnie... na dosc wymagajacych kolumnach

Skomentuj

dzisiaj mielismy spota (4 osoby) i chetni jestesmy na 5 uniampow
              ale ty masz symka... badz czlowiekiem :/

Skomentuj

Ja byłbym chętny nawet na same płytki jeśli jest taka możliwość i jeśli mogłoby to coś przyspieszyć.

Skomentuj

No ja oczywiście na UniAMPa też jestem chętny

Skomentuj

Ja też bym był chętny, chyba zaczne zbierać kase, może do tego czasu nazbieram. Pewnie i tak lista oczekujących jest tak duża, że bedzie trzeba i tak długo czekać.

Skomentuj

Witam! Ja również chciałbym zobaczyć fotki i dokumentacje tego cudeńka :grin: . Już nie mogę się doczekać.

Skomentuj

Zamieszczone przez malyzmc
                        Witam! Ja również chciałbym zobaczyć fotki i dokumentacje tego cudeńka :grin: . Już nie mogę się doczekać.
                        irek pewnie trzyma sie tej zasady ze "im dluzej czekasz, tym lepiej smakuje".

Skomentuj

No właśnie. Coraz lepiej daje się to zauważyć.

Skomentuj

Pierwszy post o Uniampie był 2007-01-06 więc rzeczywiście kawałek czasu temu :)

Miejmy nadzieje, że prace już na ukończeniu :]

Gi

Skomentuj

Nom dobrze by było, ale musimy dać jeszcze trochę czasu naszym konstruktorom :razz: żeby wszystko było perfekcyjnie zrobione :wink:
                              Swoją drogą to ja zastanawiam się, czy nie czekać na mocniejszą wersje UNIampa (mam nadzieje że się ukaże) tylko to pewnie długo potrwa :mad: Trzeba cierpliwości.
                              Miejmy nadzieje, że prace zostaną szybko ukończone :wink:

Skomentuj

Ja też czekam w kolejce :)

Skomentuj

znajac zycie i tak wielu zrezygnuje jak bedzie konkretna cena sam tak czesto mialem:P

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                                    znajac zycie i tak wielu zrezygnuje jak bedzie konkretna cena
                                    cena jest - ok 170zl ;]
                                    wg mnie cena baaaardzo atrakcyjna

Skomentuj

Ta cena jest bardzo atrakcyjna, ale ciekawe jak drogie będą uniampy 200 i 300W

Skomentuj

Zamieszczone przez malyzmc
                                        uniampy 200 i 300W
                                        z tego co wiem to beda 300W. jedna para daje max 150w wiec 2 juz 300 (przynajmniej tak podpowiada logika)

Skomentuj

cena jest - ok 170zl ;]
                                          wg mnie cena baaaardzo atrakcyjna
                                          Za co konkretnie, sama końcówka mocy chyba ?

Nie będę tu podawał konkretnej kwoty bo nie wiem czy irek sobie życzy, ale z trafem, zasilaczem, selektorem wejść (czyli komplet ?) wychodzi sporo więcej (choć i tak stosunkowo tanio), więc ludzie zachęceni tymi 170zł mogą się potem rozczarować jak nie pomyślą o reszcie elementów.

A czy zrezygnują ... to zależy tylko od ceny prawda ? Przydała by się też w końcu jakaś recenzja/porównanie z symkiem/GC/etc coby wiedzieć jak to wypada w porównaniu.

Gi

PS: W jakiej wielkości obudowę będzie można to wrzucić ? Nadały by się któreś z tych:
                                          http://sklep.avt.pl/c/pl/81_581/1/1/...+metalowe.html
                                          ???

Skomentuj

Czaruję...
                                          X