Wkladki zamowione.
Bardzo uważaj przy lutowaniu. Łatwo można je przegrzać.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wkladki zamowione.
Gdzie popelniam blad?
Temat juz faktycznie jest nieaktualny...A w jaki sposób to jest 2,5 drożne?
Temat juz faktycznie jest nieaktualny...
Tak, te glosniki naprawde sa fajne. Graja bardzo dobrze, szczegolnie patrzac przez pryzmat ich wielkosci, ale ja za pomoca projektu Troelsa robie z nich papke grajaca zamulonym 'basem' i absolutnie niczym wiecej i nie ma tu cienia przesadyTe głośniki (SS) brzmią swietnie
Wpadlem jak sliwka w kompot, z pewnoscia na tym projekcie sie nie skonczy. Mialo byc tak, ze kupie dobre przetworniki i zwrotnice wezme (podobno) dobry projekt, zloze to do kupy i sie bede cieszyc pomimo, ze kolumny nie sa idealnie na moj gust. A wszyslo tak, ze projekt kicha a ja wiekszosc mojego czasu wolnego poswiecam na lekture teorii, za niedlugo sprzet pomiarowy i kolejne projekty :]Nie można sie poddawać Musisz tylko sam poważnie nad tym popracować.
brzmia jakby byly postawione przy basenia a slucha sie ich bedac pod woda...
te scany brzmia bez porownania lepiej z dowolna zwrotnica, z dowolna obudowa a nawet i bez niej
może jednak popełniłeś błąd w którymś miejscu? Jakieś złe podłączenie w zwrotnicy, czy coś w tym stylu?
Ja się tylko zastanawiam z jakiej odległości Troels robi pomiary, bo to też ma wpływ na spadek char-ki. Ja oczywiście w swoim warsztacie wole równe pasmoA mnie jakoś to nie dziwi bo jak się przyjrzeć sposobowi strojenia kolumn przez troelsa to wszystkie mają opadająca ch-kę .
Ja się tylko zastanawiam z jakiej odległości Troels robi pomiary, bo to też ma wpływ na spadek char-ki.