Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dokladnie :wink:pajol112 napisał:ta plyta gorna dolna mnie zmylila nie zauwazylem ze ona wchodzi do srodka
stroilem go na sluchMi Pawel.S radził poniżej 40 Hz, bodajże na 38Hz, ale to pewnie jeszcze w praniu wyjdzie.... Najlepiej na słuch wg. własnych preferencji
a na czym skonczyles? mi pozozstalo tylko podstawki skonczycWallker napisał:ale weny mi zabrakło i utknąłem w martwym punkcie.....
ja swoj ucialem prawie caly, dorobilem go z rury pcv 70mm,i zestroilem, bo zdawalo mi sie ze slysze swisty :roll: ale oryginalny przycianlo sie chyba o 2 cm ale dokladnie nie pamietam.bingant napisał:Nie wiem tylko, jak sobie poradzić z br, trzeba przycinać tunel, czy jak? zamontować w całości?
a na czym skonczyles? mi pozozstalo tylko podstawki skonczyc![]()
komora ma mniej wiecej 30l dokladnie 29,8. ampli to technics sa-ax710amdpatryk napisał:A komorę na GDNa dałeś 30L? Mógłbyś podać jakim wzmacniaczem zasilasz kolumienki, bo sam zamierzam zacząć pracę nad tym zestawem na stx'ach
moje mysle do dwoch tygodni bedzie mozna zobaczycWallker napisał:Może jak zobaczę Wasze skończone to ruszę znowu