• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

Dlaczego w całości? Wspaniałe zajęcie na długie, wspólne wieczory. Myślę, że do emerytury by się wyrobili :mrgreen:

Nie na temat...
bart210 napisał:
Wspaniałe zajęcie na długie, wspólne wieczory.

Myślę, że te długie, wspólne wieczory kolega będzie teraz spędzał jednak w inny sposób ;)
Przynajmniej przez najbliższe lata a co dalej, do emerytury, to różnie bywa :P

Pawel S. napisał:
http://allegro.pl/subufer-i1261937729.html
subufer :mrgreen:

Lepsze jest co innego: "W ŁADNYM STANIE WPEŁNI SPRAWNY MA TYLKO JEDNA WADE GŁOSNIK JEST ROZERWANY"

ale w pełni sprawny!!!

Warg napisał:
no i jeszcze
Cytat
* Paczka pocztowa ekonomiczna 150,00 zł

Tylko po to zeby ominac durne Płacę z Allegro... nikt rozsadny nie zazyczy sobie takiej wysyłki tylko bedzie musial wybrac opcje pobrania.

Tylko po to zeby ominac durne Płacę z Allegro... nikt rozsadny nie zazyczy sobie takiej wysyłki tylko bedzie musial wybrac opcje pobrania.
Nie wiem o co chodzi, że "durne płacę z allegro" bo to przecież jest dobrowolne, nieobowiązkowe, jak sprzedawca nie ustawi sobie w profilu to nie jest dostępne dla kupującego. Inna sprawa, że można ustawić płatność w aukcji jedynie za pobraniem, takie teorie sPiSkowe przy zwykłej pomyłce w pisaniu. :grin:
krasz1 napisał:
Wydaje mi się, że to czeski błąd
Masz rację - wydaje ci się. http://pl.wikipedia.org/wiki/Czeski_błąd

Co do samego głośnika to dziurawy też jest w pełni sprawny, bez dziury buczy, z dziurą buczy :lol:

amdr czy tobie trzeba jak dziecku tłumaczyć? przecinek to co to jest krasnoludek czy znak? W tym wypadku przestawiony z „0” (zerem), a jak byś użył tego co masz w głowie to byś wiedział że system allegro sam dodaje dwa zera po przecinku jeśli nie ma tam innych cyfr.

Więc najpierw sam się zastanów pięć razy zanim zaczniesz kogoś pouczać i obrażać...

z tej samej aukcji
W naszej ofercie znajdują się wszystkie typy matryc LCD HD READY, oraz FULL HD i 100Hz w rozmiarze 26", 32", 37", 42", 46", 52" firm LG, AUO, SAMSUNG, SONY, CHIMEI, SHARP, itp., oraz logiki, inwentery i wszystkie podzespoły i części zamienne do w/w marek.

...
więc chyba 1:0 dla mnie

Powrót