• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

bo to chmury byly i szwedy w kaloszach przyszly i zrobily rozpierduche. ale ja wam mowie bo to chmury byly

jejku przypomnials moje ulubione slowo SABŁUFER. Hmmmmm tak szwedzi jak nosili te swoje pepegi to wlasnie chmury byly i oni dorabiali sobie pioruny tymi swoimi SABłUFERAMI tak. iteraz wszystko zaczyna nabierac sensu. puzle sie nam ukladaja :)

W 2005 roku :) Dokładnie nie wiem bo nie mam kaski, a przynajmniej mam najpierw na inne cele.

Mam jeszcze pytanko TatoTurbo, widziałem Twój głośnik centralny i spodobało mi się jego wykończenie. Możesz przybliżyć jego szczegóły? Ciekawie to wygląda, i raczej porządniej niż zwykła folia.

Sound Wave, ja tego goscia mam chęć skasować z allegro ale na razie mi 3 stówy wisi.Kręt nad krętami!
PZDR

Ja chyba jednak wolałbym juz zamiennik...przynajmniej ma wygląd ładniejszy, a grają tez całkiem przyzwoicie, jak na sprzęt do kuchni czy do łazienki to starczy :P

Mówiąc zamiennik mam na mysli głośnik regenerowany w oryginalnym koszu :)

DeeJay Sqter - nie czytałeś opisu?? system ślimakowy to taki system co daje bardzo dobrą jakość dźwięku:D

super sztywnością i lekka masą, która i tak jest potworna, jak na głośnik, a związana z kolosalnym magnesem

to w końcu lekka czy potworna jesat ta membrana bo z oposu wg mnie nie wynika

Lekka masa też mi się podoba...ciekawe

Powrót