• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

Paliwowa ośmiornica nadal żyje :D!!! Szczerze mowiąc jak bym miszkał gdzieś bliżej Gdyni to kto wie czy bym nie wziol, Normalnie jest o zole drożej! Jak ktoś ma dostęp w obrębie Częstochowy do taniej ropopochodnej to niech da znac!!!! :D Pozdro!!

[ Dodano: 2005-02-07, 19:00 ]
No to też jest dobre!!!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41704758

co do taniego ropopochodnego to ja mam dobrze ;P mamusia ma hiluxa na firme i na tego hiluxa sie bierze paliwko ze stacji benzynowej i wychodzi ok 2.10pln za literek ;)

pozdrofka

hilux to bodajże dostwaczy model toyoty. a można wiedzieć gdzie jest takie tanie pailwo? 2,10 to cena ale dla gazu w moim regionie :(

Co za qrwa debil, "2 piszczałki i sopran" !!!!!!!!!Dzisus!! I jeszcze 5 drog chłopak odnalazł, jestem pełen podziwu:D!

Ad. poprzedniego wpisu jeszcze to:

STRUKTURA MAGNESU ? 30 OZ.
Wszystka firmy Alphard XE.
Jest to kasta z głośnikiem przeznaczona do naprawde głębokiego basu.Głośnik jest duży.kasta jest o wymiarach: 38/35/35

Kasta, kasta... jo jestem Masta! Opis w języku prawie polskim :D Brzydkie odstające obicie, za duża skrzynka do tak małego gośniczka, a przez b-r można wsadzić do środka głowę. Wtedy dopiero będzie bas, ze mózg wypłynie uszami!

Powrót