• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Allegro speszyl ałard

umberto napisał:
dziejok, a moze sie pokusimy i zrobimy test?Jak masz mozliwość to oblukaj je w miare mozliwości i zdaj relacje.Jak nie będzie wielkiej kichy to kupie i zaaplikuje a nawet pomierze.Moze to rodzynek jakis?

hej. w sumie nie jest to zły pomysł, ale ja narazie nie chce sie angażować w tego typu sprawy. teraz mam lekkie urwanie głowy związane ze szkołą, oraz z wyjazdem. a tak wogóle to obecnie nie mam nawet czasu przetestować swojego RF, trzeba bude mu sklepać, fornir położyć a czasu coraz mniej.

nawet napisałem do tego gościa że chyba foto nie to dał, a on na to:

"Na instrukcjach bło napisane tesla.. tylo sprzzodu na tym panelu
pisze heco.. real foto"

:)
NC
:)

co do tych pomaranczowych poteg basu to napisalem to tego co sprzedaje zeby napisal mi wszystkie parametry tego glosnika vas,qts itp. zeby wyliczyc sobie odpowiednia obudowa itp.. a on mi odpisal ze najlepsza obudowa do tego glosnika bedzie z bas refleksem z mdfu wtedy to ma brawdziwego kopa : ) i jak chce to mi pokaze na allegro jaka :D myslalem ze jebne.... napisalem zeby napisal parametry a on ze teraz jest w domu a wszystkie paramety oczywiscie posiada ale w firmie :) no to poczekalem napisalem kolejnych kilka maili niestety nie odpisal :)

michone, dzięki,wiesz ile Ci zawdzięczamy.Ja jakoś nie wpadłem na taki pomysł.Stary łeb i sie mi pinkoli chyba.
Aloe mam pomysł,zaskocze goscia.Relacja później :DD

Jeszcze odnosnie tych 1200Wattowek: "TE STOWALIŚMY JE NA WZMACNIACZU 2 X 40WATT I NAPRAWDĘ JEŻELI CHODZI O BASS, GŁOŚNOŚĆ JAK I O CAŁOŚCIOWY EFEKT, TO JEST REWELACJA!!"

Wzmak tylko 40 W i bylo ok. Chyba nie mieli problemow z kontrola itp. Widac te kolumny naprawde musza byc niezle.

"będzie robił za subbufer " :) Wow nowe pojecie SUBBUFER, moze to ma sens :D Niech tylko ktoś zdefiniuje :D

"głośnik będzie grał na wet za 50 lat bo nie ma zawieszenia z gąbki które po 10 latach się rozsypuje" na nim nie widac zeby mial jakie kolwiek zawieszenie:) a zobaczcie na nazwe na pasku 'ubitra':)

dziejok - nie śmiej się :)
też mam takie - tzn te na gds 20 10 :)
mają po 28 lat i grają nawet :)

takero napisał:
dziejok - nie śmiej się :)
też mam takie - tzn te na gds 20 10 :)
mają po 28 lat i grają nawet :)

ależ ja sie nie smieje z kolumn, sam takie gdzieś na strychu mam. mi chodzi o sam opis, ilość błędów ortograficznych i sposób formułowania zdań...

pozdr

z 2 strony to czego chcesz za 6zł????
normalnie 10 cm samochodówki kosztują po 10zł....

Powrót