nie widze taniej. nie widze tez duzego wyboruSzajsungów najlepiej szukać na allegro. Swojego też tak kupiłem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie widze taniej. nie widze tez duzego wyboruSzajsungów najlepiej szukać na allegro. Swojego też tak kupiłem
Nie najgorzej. 70D
nie widze taniej. nie widze tez duzego wyboru
ale 2x drozsze!Jak masz tez mozliwosc, sprawdz Olympusy. PL5 czy PL7 tez sa swietne.
Problemem Canona jest dziwna kolorystyka, zafarby "słaba rozdzielczość" i strasznie dziwny szum powodujący ze zdjęcia wychodzą jak kupa. Obraz bardzo plastikowy... Czasami na zlecenie brałem jako 2 backup 7d czy 60D, i nie nadawało się to do pracy w gorszych warunkach, już wolałem obraz z plastikowego D5100.
Ma jeden minus, później chcesz kolejnychTe nikony powinny być na wystawce, więc możesz pomacac. Ogólnie jeśli chodzi o nikkor 35mm 1.8 to bardzo fajny obiektyw. Jak wrócę do domu po świętach to mogę wrzucić zdjęcia. Jest dość tani jak na obiektyw.
18-105VR najlepsza jakość za uczciwa cenę i następnie dokupił Nikkora 35 1,8
Ogólnie jeśli chodzi o nikkor 35mm 1.8 to bardzo fajny obiektyw.
Po 50 mam plan zbycia 18-105 i tą ogniskowa ale sigmy raczejEhh, ja kupiłem Tamrona 17-50/2.8 i teraz mnie kusi na nowe body...