Zrob obraz płyty i wrzuc na rapidshare.
Bedziemy dzwieczni.
Bedziemy dzwieczni.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
brencik napisał:Zrob obraz płyty i wrzuc na rapidshare.
Bedziemy dzwieczni.
kombo napisał:irek, zamierzasz wystawić swoje sprzęty jako diy czy planujesz założyć jakąś firemkę? :grin:
bylaby okazja pokazac co za ile mozna zrobic zeby gralo :smile:irek napisał:Pokoj mial byc jako diyaudio.pl a co bedzie za rok to sie okaze.
prowadzę firmę i powiem Ci że z takim popytem to sukcesem będzie nie dokładanie do interesumarjano82 napisał:myślę,że popyt jest.
Coś o tym wiem, brat mój ma firemke również i handluje akcesoriami motocyklowymi i tez popyt jest różny. Ludzie wola sobie kupić tandetne, pękające plastikowe ochraniacze lub rękawice jak ze skaju po 9.90zł/m niż zainwestować w swoje bezpieczeństwo i kupić normalne produkty. A potem upadek, łepek wali głową w asfalt i kask zamiast go chronić wbija mu się w mózgtakero napisał:prowadzę firmę i powiem Ci że z takim popytem to sukcesem będzie nie dokładanie do interesu
ale to nie firma zwiazana z audiomarjano82 napisał:..tak słabo z popytem? Musisz reklamę kolego w audio albo innym high endowym czasopiśmie sobie sprawić i ceny podnieść 3razy.
Przepraszam, mój błądPawel S. napisał:ale to nie firma zwiazana z audio![]()
a no widzisz - to tez jednoosobowa firma. pewnie marcin nie ma czasu na dzialalnosc...irek napisał:Nie wiem co sie stalo z Matronix-em, robili byle co ale chociaz tanio
ale to jest raczej biznes sezonowy jak sklep rowerowy czy z nartamimarjano82 napisał:brat mój ma firemke również i handluje akcesoriami motocyklowymi i tez popyt jest różny
Irek jakby nie było to trzeba to powiedzieć. Wykończyłeś kolegę "pozytywnymi" opiniami :mrgreen:irek napisał:Nie wiem co sie stalo z Matronix-em, robili byle co ale chociaz tanio. Teraz nie mam sumienia ocenic ich panelu. Napisze tylko ze w Matronix-ie znaczek CE nie spelnia norm CE a reszta to szkoda gadac
lklukasz napisał:Irek jakby nie było to trzeba to powiedzieć. Wykończyłeś kolegę "pozytywnymi" opiniami :mrgreen:
ja mialem 2 "topowe" koncowki mocy i jezeli to byly najlepsze konsktrukcje to wole nie widziec slabszych :???:irek napisał:Przeciez ja jeszcze zadnej opinii o Matrixie nie wydalem bo jeszcze nic od niego w rekach nie mialem. Widocznie sam moj oddech jest zabojczy

colcolcol napisał:Nie byłem nigdy na ASwybieram się w tym roku.
colcolcol napisał:Na pewno aparat foto,
colcolcol napisał:może swoją płytkę z krótką składanką,
colcolcol napisał:coś jeszcze zabrać?