panowie, dawac jakies zdjecia!! 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Głośnik nisko-średniotonowy WAVECOR WF120, Ř 120 mmdaniel69 napisał:hehe nom to było ciekawe, tylko co tam za niski siedzi ??
pharoh napisał:Głośnik nisko-średniotonowy WAVECOR WF120, Ř 120 mmdaniel69 napisał:hehe nom to było ciekawe, tylko co tam za niski siedzi ??
Głośnik wysokotonowy VIFA XT25, Ř cewki 25 mm
ŁukaszN napisał:A co ciekawego w tym roku zaprezentował Akkus??
daniel69 napisał:tak ale miał być - na rozpisce wystawców na stronie widnieje - zrezygnował w ostatniej chwili a chyba głównie dla niego jechałem![]()
daniel69 napisał:bo jak na taką wielkość basu miał bardzo dużo... aż się zastanawiam czy nie podbite było na wzmaku...
marian napisał:Na koniec wystawcy powiedziałem że: "to jest po prostu chore"
eee... raptem 57kg sztukanowy1 napisał:podobały sie monobloki ?
malutkie![]()
nowy1 napisał:stałem z identyfikator i czekałem aż ktoś podejdzie do mnie...
marian napisał:ŁukaszN napisał:A co ciekawego w tym roku zaprezentował Akkus??
Z tego co pamiętam to był to jeden z najbiedniejszych pokoi prócz np. pokoju w którym na stole stały dwa modele monitorów aktywnych na które się stawia ipoda. W sali Akkusa były dwa modele kolumn,2way i 2,5way napędzane wzmacniaczem Yamahy. No słabo w tym roku z ilością modeli i wystrojem,ale dźwięk nadal na wysokim poziomie. To dowodzi że najprostsze systemy grają najlepiej,tak samo jak było to dwa lata temu z Oberonami II.
irek napisał:No i jak zobaczylem Yoshiego nawijajacego o Baffle Stepach to mi sie odechcialo dalszego zwiedzania![]()