Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Też zwróciły moją uwagę jako nieliczne kolumny świetnie zrównoważone tonalnie z dobrze kontrolowanym basem jak na warunki hotelowe i kapitalną miękką i nieprawdopodobnie szczegółową górą. Jak bym nie miał na stanie SS revelatora 18W8541G i 3400/6600 to pewnie bym zrobił kopię tych Usherów Dancer Mini One. Rozmawiałem długo z wystawcą (nie było już ludzi po 20-tej w sobotę) i mówił, że najnowsza berylowo-diamentowa kopułka jest od niedawna montowana w tym modelu i gra bez porównania lepiej od poprzedniej, nawet bez wygrzania. http://www.audiofast.pl/main.asp?idm=14&ids=74&idsu=990&wersja=0dolphin123 napisał:416 Audiofast - Ushery z diamentową kopułką, rewelka.
Niekoniecznie, musi oplacic pracownikow, podatki (wszelakie), zuzycie energi, dzial ksiegowosci, marketingu, utrzymania ruchu, zarzad!, itp itd i stad cena. Koszty sa astronomiczne, kilka par kolumn musi utrzymac kilkanascie osób.dolphin123 napisał:Tylko trzeba brac poprawke, ze firma robiac takie konstrukcje wykonuje je duzo taniej niz my w detalu :wink:
Yoshi_80 napisał:Miło mi, ze o mnie pamiętasz ale to nie byłem ja, coś ci się pomyliło :mrgreen: . Tak więc nie ja ci popsułem zwiedzanie AS ale twoja własna fobia :lol:
Dzięki temu stwierdzeniu wielu osób odetchnęło z ulgairek napisał:To ostatnie AS to totalna porazka.